Ti még mindig álomvilágban éltek? Még meddig?
TELJESEN EGYETT ÉRTEK VELED KÉRDEZŐ!!!!!!!!!!!!!!!
Az embereknek rohamosan rá kell ébredniük, hogy nincsenek jól a dolgok, hogy visszaélnek a bizalmunkkal a mindenféle szabad lét és demokrácia dumájával átitatott méreggel, aki világosodáshoz lökést akar annak ajánlani tudom pl ezt az oldalt: [link]
Hiába mondasz nekik bármit, amikor elvakult embert akarunk felvilágosítani, ugyanarra a reakcióra kell számítanunk, mint amikor a pupillába világítunk - beszűkül.
Én csak azért csinálom ezt, hogy amikor kiderülnek majd a dolgok, ne érje őket akkora sokk.
"Én csak azért csinálom ezt, hogy amikor kiderülnek majd a dolgok, ne érje őket akkora sokk."
Miért érzed, hogy törődnöd kell velük? Minek?
Ne dumálj már mellé! Mi az első lépés? Mit kell csinálni? (és te mennyit tettél meg belőle?)
Mondjunk fel a munkahelyünkön? Rohamozzam meg az első Erstebank fiókot? Vagy mi? Konkrét teendőket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!