Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kell Bándy Kata ügyét...

Miért kell Bándy Kata ügyét politikai előnyszerzésre felhasználni? A Jobbik miért nem állt ki a halálbüntetés mellett a "debreceni négyek" által elkövetett, hat halálos áldozatot követelő Molotov-koktélos támadások idején?

Figyelt kérdés

A hat halálos áldozatot követelő fegyveres és Molotov-koktélos támadások ügyében Kiss Árpádot, a testvérét, Kiss Istvánt, valamint Pető Zsoltot és a vád szerint az utolsó két gyilkosságban sofőrként közreműködő Csontos Istvánt előre kitervelten, aljas indokból, több emberen, részben sok ember életét veszélyeztetve, részben tizennegyedik életévét be nem töltött személy ellen elkövetett emberölés bűntettével és más bűncselekményekkel vádolják.

Ennél aljasabb és képmutatóbb párttal még nem találkoztam, pedig a Fideszen és az MSZP-n igazán nem könnyű túltenni.

2012. júl. 19. 19:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

12.

Én senkinek nem dobtam a házára semmit, senkire nem lőttem, főleg nem gyerekre. Elég hülye példát hoztál fel, ráadásul olyan embereket védsz, akik nem különbek a cigányoktól. Miért este családokra mentek rá, miért nem kigyúrt kan cigányokra? Mert akkora hazafiak, hogy nem merték azokat ölni, akik tényleg terrorizálnak embereket, hanem kisgyerekre és nőkre lőnek.

2012. júl. 19. 21:55
 12/26 anonim ***** válasza:

"A Jobbik miért nem állt ki a halálbüntetés mellett a..."

Eleve nem értem a logikádat. Ha bevezetik újból a halálbüntetést, akkor az mindenkire egyformán vonatkozni fog.

2012. júl. 19. 21:58
 13/26 anonim ***** válasza:
63%

A Jobbik mindig is a halálbüntetés mellett volt ez az egyik örökzöld célkitűzése a pártnak.nem most találták ki a napokban, csak mindennap nem megy oda hozzájuk a mikrofonos ember hogy "erre is halált kérnétek e? vagy arra is?meg mondjuk amarra is?"

ami meg a lány családját illeti: persze szeretnének nem belefolyni a politikába de mindenki erről beszél.még szép hogy a Jobbik kárhoztatja az elkövetőt a halálbüntetéses szólamaival...vagy talán azt kéne mondaniuk hogy" hát nem volt szép dolog de az ember már csak ilyen gyarló..sőt börtönbe se zárjuk.. mert ettől a lány nem támad fel szal felesleges büntetgetni" ..??

voltaképpen a kérdező amit ráhúz a pártra hogy "ezeket megbüntetné azokat futni hagyná" az egyszerűen nem igaz csak ütősen hangzik

2012. júl. 19. 22:01
 14/26 anonim ***** válasza:

"A Jobbik miért nem állt ki a halálbüntetés mellett a "debreceni négyek" által elkövetett, hat halálos áldozatot követelő Molotov-koktélos támadások idején?"

Honnan tudod, hogy őket nem koholt vádakkal ítélték el?

Nem vagyok sem jobbik, sem kuruc párti, ezt leszögezem!

De gondolkozzatok már, amikor a zsanett ügy volt, és DNS mintát elemezgettek, eltartott, vagy 5-6hónapig a vizsgálódás.

Itt meg kb 1,5 -2hét alatt bebizonyosodott az egyébként eddig büntetlen előéletű fiatalemberről (akinek így DNS mintája sem lehet a rendőrségnél) hogy ott volt és ő tette és bűnös....

Na de ha nicns DNSmintája a rendszerben, hogyan találták meg?

Másik jó kérdés...Egyikük fizetés sem volt elegendő ahhoz, hogy a "náluk talált" fegyvereket meg tudják venni.

Plusz gondolkozz már ki az az idióta hülye aki a munkahelyén rejti el a fegyvereket nempláne úgy, hogy a debreceni földhivatal vezetősége dolgozik egy fallal odébb....bakker.vakok vagytok vagy mi az isten!?

2012. júl. 19. 22:20
 15/26 anonim ***** válasza:
Igen, de ilyen eseteknél nem hallani, hogy a Jobbik üti az asztalt, ha egy magyar követte volna el, akkor a Jobbikról most nem is hallottunk volna.
2012. júl. 19. 22:24
 16/26 Andizsuzsi ***** válasza:
40%

""Ez a kézbevétel, hogy gyerekeket ölnek? Akkor miben különböznek tőlük?"

Az a gyerek egyszer felnőtt volna,és rettegésben tartotta volna a helyieket."

Kérlek mondd, hogy csak engem akarsz heccelni, és ezt te sem gondolod komolyan.

2012. júl. 19. 22:36
 17/26 anonim ***** válasza:
Igen, egy kislány volt, akit söréttel meglőttek, valószÍnüleg rettegésben tartott volna mindenkit. Én kivégezném Bándy Kata gyilkosát, de amikor a kisbabája fényképe alá a facen valaki azt Írta, hogy meg kéne erőszakolni a gyerekét, hát őt se tartottam különbnek.
2012. júl. 19. 22:40
 18/26 anonim ***** válasza:
51%
Nem a kislányra gondoltam,hanem a kis raffael pokémonra.
2012. júl. 19. 22:44
 19/26 A kérdező kommentje:

"Mi van ha egyszer bekattansz és leszúrod a szomszédod"

A különbség az, hogy a válaszoló feltehetőleg nem gyilkolt, nem úgy mint a "debreceni négyek".

"Honnan tudod, hogy őket nem koholt vádak alapján télték el?"

Mindjárt kiderül, hogy meg sem történtek az események, csak egy filmes stáb forgatott és leadták a híradóban.

2012. júl. 19. 23:17
 20/26 anonim ***** válasza:

a jobbiknál a halálbüntetés nem tegnapi téma.

szerintem azt sem tudod mi az a jobbik.

2012. júl. 20. 01:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!