Lehetséges, hogy az elkövetkező 100 évben valamikor, Magyarország ketté fog szakadni egy nyugati és egy keleti részre?
Hatalmas a széthúzás és a társadalmi különbségek az országban.
Én arra látok esélyt, hogy a Duna vonalán ketté lesz vágva az ország, és a nyugati fele "Magyarország" néven nagyjából megtartja a mai berendezkedést, míg a keleti rész elnevezi magát "Hunniának", az ideológiája Hungarizmus, Nemzetiszocializmus vagy Nemzeti Kommunizmus lesz és egy pártállami diktatúrává válik.
"Nem tudom, de 7 év múlva én már úgyse leszek itt.
18 L"
Jó, de ki kérdezte? :D
Vagy te is az a fajta tizenéves vagy, aki divatból hangoztatja, hogy ,,éééééén elhúúúzok ebből a sz@r országból??
Nem valószínű.
Inkább attól félek, hogy ha kiürül a magyarság Észak-Kelet Magyarországról, akkor Románia v. Ukrajna szerzi meg.
#11 "Vagy te is az a fajta tizenéves vagy, aki divatból hangoztatja, hogy ,,éééééén elhúúúzok ebből a sz@r országból??"
Nem, én nem divatból mondom, én tényleg elmegyek. Komolyan terveim vannak.
Kérdező!
Látod, ezért is felesleges a trianoni revízión ábrándozni! Így is, úgy is kettészakad az ország...
(irónia volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!