Lehetséges, hogy az elkövetkező 100 évben valamikor, Magyarország ketté fog szakadni egy nyugati és egy keleti részre?
Figyelt kérdés
Hatalmas a széthúzás és a társadalmi különbségek az országban.
Én arra látok esélyt, hogy a Duna vonalán ketté lesz vágva az ország, és a nyugati fele "Magyarország" néven nagyjából megtartja a mai berendezkedést, míg a keleti rész elnevezi magát "Hunniának", az ideológiája Hungarizmus, Nemzetiszocializmus vagy Nemzeti Kommunizmus lesz és egy pártállami diktatúrává válik.
2012. júl. 13. 13:26
1/17 anonim válasza:
Na, itt egy újabb emberke a nyugati megyék valamelyikéből, aki még életében nem járt Borsodban vagy Hevesben és nem is ismer onnan senkit.
2/17 anonim válasza:
a hunniásoknak elég lenne egy fél megye is :D
3/17 anonim válasza:
Vagy a Máltai Lovagrend példájára pár utca is, amennyi hungarista/NS van az országban... :D
4/17 anonim válasza:
Max egy kis városállam...
Nincsenek azok olyan soka. Csak hangosak... :)
5/17 anonim válasza:
100, de inkább 50 év múlva az ország egyik fele lakatlan lesz, a másik fele meg Lakatos!
7/17 anonim válasza:
Elterjedt vélekedés, hogy nagyon nagy különbségek vannak a keleti és nyugati országrészek között, de a magyar kultúra homogén, a gazdasági mutatók tekintetében sincsenek olyan különbségek, ami indokolná a szétválást. (Pl.: Nagy kulturális különbségek vannak Belgiumban, de mégsem válik szét, hatalmas gazdasági és kulturális különbségek vannak Olaszországban és bár szeretné néhány északi, hogy szétváljon, ez mégsem reális lehetőség.)
8/17 anonim válasza:
Nyugaton élek, de sokat járok keletre. Szerintem semmi különbség nincs. Pl. Győrben is rengeteg cigány él.
9/17 anonim válasza:
Nem tudom, de 7 év múlva én már úgyse leszek itt.
18 L
10/17 anonim válasza:
Buda és Pest között is létezik ez a különbség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!