Miért hiszik sokan hogy én választottam a melegségem és hogy ez gyógyítható? 21/f
"A pedofília 14 év alatti, tehát a NEMILEG ÉRETLEN egyénnel való közösülés"
A pedofília kiskorúak iránt érzett nemi vágyat jelent. Szó sincs benne közösülésről, egy pedofil leélheti az egész életét úgy, hogy nem közösül kiskorúakkal. Amit te leírtál, az a büntetőtörvénykönyv definíciója. Nem árt tisztázni.
Mert sok ember tudatlan. Csak saját maguknak kellene feltenni a kérdést, hogy ők mikor választották azt, hogy heterók legyenek. És megkapnák a választ.
Figy annyi a lényeg, hogy mi tudjuk, hogy normálisak vagyunk. Akkor lennénk betegek, ha elhinnénk, amiket itt összehordanak. Sajnos a sors azt adta, hogy nem vállalhatjuk fel mindenhol. Éld normálisan az életed és nem lesz gond. De sose add fel magad. Bár az is nevetséges, amikor a heterók azzal jönnek, hogy ők nem hirdetik. Mást se csinálnak, csak a saját heteróságukról beszélnek, csak észre sem veszik, mert azt hiszik ez nekik jár.
23 meleg F.
"Az AIDS melegágya nem az anál szex. A HIV-vírust vérben és nyálkában található meg, és onnan tud effektíven terjedni (magyarul ha lefekszel egy AIDSes nővel, ugyanúgy elkapod, akár vaginális, akár anális a penetráció során)."
Akkor neked is elmondom. Egy szóval sem mondtam, hogy csakis kizárólag, így terjed!
Ajánlom figyelmedbe: [link]
"Mást se csinálnak, csak a saját heteróságukról beszélnek, csak észre sem veszik, mert azt hiszik ez nekik jár."
Nem beszélni kell róla, reklámozni, hanem megélni.
"Amit én mondtam, ezt biológia emeltről tanultam, te pedig egy bulvármagazin lapjáról hordasz össze információkat."
Akkor lehet vehetnél néhány különórát.
"Figy annyi a lényeg, hogy mi tudjuk, hogy normálisak vagyunk"
Ennél normálisabb dolog nincs is. Komolyan, lassan elkezdelek sajnálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!