Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Jót választottam? (többi lent)

Jót választottam? (többi lent)

Figyelt kérdés
általános suliba nagyon jól ment az angol. második nyelvnek lehetett választani a gimibe: francia,spanyol,német,olasz. franciát választottam. egy szót nem tudok franciául. szerintetek mennyire lesz nehéz megtanulni az új nyelvet? aki tud franciául neki nehéz volt? lehet valami köze ahhoz hogy jó a nyelvérzékem az angolhoz hogy ezáltal könnyebb lesz vagy teljesen lényegtelen? tapasztalatokat is várok a tanulás terén, előre is köszi

2012. jún. 28. 23:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az angol és a francia között sok hasonlóság nincs, de nem lehetetlen megtanulni (én előbb tanultam franciát).
2012. jún. 29. 00:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát angol után szinte minden nyelvet nehezebb tanulni. De nem lehetetlen, és általában akinek jó nyelvérzéke van könnyen veszi az akadályokat máshol is.
2012. jún. 29. 01:00
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!:-)

Én angolul is meg franciául is beszélek és szerintem azért van egy kicsi hasonlóság. Például van azért jópár szó, ami hasonlít..... szóval ki lehet következtetni egyikből a másikat. :-)

Viszont avval egyet értek, hogy aki angollal kezdi, annak valószínű, hogy nehezebb megtanulni egy nehezebb nyelvet, mint mondjuk a francia. De annyira nem vészes.^-^

A kiejtésre hamar rá lehet érezni, akinek jó nyelvérzéke van, a nyelvtan meg eleinte talán egy kicsit bonyolult, de azért nem annyira. Arra is rá lehet érezni. Majd ha már az igeidőket tanulod, akkor lesz durvább. :-D De az még nem az elején lesz. ˇˇ

2012. jún. 29. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!