Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek jól választottam?

Szerintetek jól választottam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most vagyok 8-os, negyediktől kezdve angolt tanulok. Mivel továbbtanulás szempontjából kell egy másik nyelv is amit a gimnáziumban tanulhatok, akkor én így a németet választottam. Amit megjelöltem iskolát ott ezeket a nyelveket oktatják: angol,német,orosz,francia,latin

Sokan mondják hogy jön vissza az orosz, a latin meg azoknak jók akik mondjuk orvosoknak készülnek. Én először a német és a francia között gondolkoztam. De mégis inkább a német mellett döntöttem mert szerintem bár a franciét is sokan beszélik, de hasznát tudnám venni a német nyelvnek.

Szerintetek jól döntöttem?

15/L

2012. ápr. 1. 09:36
 1/4 anonim ***** válasza:

sztem igen.én is azt tanulom:D

meg a francia számomra sokkal nehezebbnek tűnik,megőrülnék ha azt kellene tanulnom.

2012. ápr. 1. 10:05
 2/4 anonim válasza:
Angolból Dunát lehet rekeszteni.A német jó választás.Egy magyar fiatalnak ezt a két nyelvet kell jól tudni először,aztán jöhet a többi.
2012. ápr. 2. 07:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a zöld kezek mentek, jöhetnek még a komik!
2012. ápr. 2. 21:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem jól döntöttél. Én is németet tanulok az angol mellett.

Könnyen fog menni a nyelvtan, mert nagyon sok a hasonlóság a két nyelvben.

Pl. a létige állandó használata. A fordított szórend... Németben nincs olyan sok igeidő, mint az angolban.

2012. ápr. 2. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!