Jól tettem, hogy a franciát választottam a német helyett?
Nem ismerem csak a németet. És az nem tetszik.
Melyik a nehezebb?És megyek vele valamire?
Angolul is tanulok.
14/L
A francia nagyon nehéz nyelv, nehezebb, mint a német, viszont én pl. több helyen tudtam használni:) Franciaországban alap, de Olaszországban, Spanyolországban és Romániában is értették, mit magyarázok, és én is értettem őket:)
Mivel nem orrból beszélek, mint a franciák, és ezek rokon nyelvek, így ha nehezebben is, de abszolút használható.
Nincs baj a franciával sem, inkább azt tanuld, mint egy olyan nyelvet, ami hasznos bár, de nem szereted. Nem boldogulnál vele.
A francia is hasznos egyébként a világban, talán itt Magyarországon a német kicsit hasznosabb, de nem volt rossz döntés.
A francia után könnyebb lesz az olasz, spanyol, román és portugál nyelv megértése, esetleges elsajátítása, ez is érv mellette.
Egyetértek az előzővel. Sajna az életben sokszor olyat kell csinálni, ami amúgy nem tetszik.
De biztos nem fogsz éhenhalni a franciával sem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!