Miért hiszik sokan hogy én választottam a melegségem és hogy ez gyógyítható? 21/f
"Akkor ezek szerint, egy skrizofén egyén, aki megöl 5 embert, az sem számít betegségnek, mert életképes."
Aki TÉNYLEG skizofrén, az vagy gyógyszert szed, és így dolgozhat, vagy a pszichiátrián tengődik.
"De nagyjából megegyezik a DNSünk"
Jahát "nagyjából" a sivatagi ugrómukussal is megegyezik.
"1975-ben leszedték nemzetközi betegségek listájáról !"
Mint sok minden mást is. Attól még betegség.
"Nem vonulok fel, de ennek is van történelme, bemásoljam?"
Történelme a lefejezésnek is van.
"a fentiek után nem látom be, hogy ha nemzetközi szaktekintélyek, diplomás orvosok és erre specializált szakértők nem tekintik betegségnek a homoszexualitást"
Nem ők nem tekintik annak, hanem a társaság. Rájuk csak ráerőltetik ezt a nézetet. Rengeteg fideszes sem hiszi el, hogy 47 ezer forintból meg lehet élni, mégis azt kell mondaniuk, ha akarják, ha nem.
Igazából a kérdésre már sokan válaszoltak, de pár dolgot szeretnék tisztázni:
-A pedofília 14 év alatti, tehát a NEMILEG ÉRETLEN egyénnel való közösülés, így ez pszichológiai betegségből, vagy csupán színtiszta önzőségből fakadhat. Emiatt nem lehet egy lapon említeni a homoszexualitással. A diabetes két típusával sem, mivel ott egy enzim termelése szűnik meg, ami lehetetlenné teszi a sejtekben a glükóz átalakítását ATP-vé. A homoszexualitást teljesen más oldalról kell megközelíteni (ahogy a kutyák is mindent "meglovagolnak", vagy ahogy létezik még guminő is). Ahogy az alsó szomszédom se szereti hallgatni, ahogy zenélek a lakásban, ugyanúgy zavarhatja az embereket, ha az utcán két homoszexuális smárol, azzal a különbséggel, hogy az utóbbit lehet támadni éjjel és nappal is konzervatív értékekre hivatkozva. Emiatt nem nevezhető betegségnek, a felvonulás tagjai viszont exhibicionisták, amit már betegségnek tarthatnának, ugyanúgy, ahogy a 12 éves miniszoknyás plázamacskákat, akik majd pedofília áldozatául esnek. A heteróknak annyiban van igazuk, hogy ha minden ember hetero, akkor nem omlik össze a világ, ellenben ha mindenki meleg lenne.
-Az AIDS melegágya nem az anál szex. A HIV-vírust vérben és nyálkában található meg, és onnan tud effektíven terjedni (magyarul ha lefekszel egy AIDSes nővel, ugyanúgy elkapod, akár vaginális, akár anális a penetráció során). A HIV-vírus eredetét mellesleg a csimpánzokban fedezték fel (had ne mondjam, hogy hogyan terjedt át az emberre...)
-Ja és csimpánz: A csimpánzok nem adhatnak vért embernek (régebben próbáltak vért adni szarvasmarhától is sikertelenül), két ember sem adhat feltétlenül vért egymásnak - dacára annak, hogy szinte azonos a DNSük - a vércsoportjukban található antigén és antitest inkompatibilitás miatt. 99% megegyezésnél a maradék 1%, az egy több milliós atommal rendelkező DNS molekulánál bőven elég nagy különbség.
Meg a kérdést nem egészen értem. "Miért hiszik sokan, hogy én választottam a melegségem", tehát kényszerítettek rá? Vagy az "és hogy ez gyógyítható" tagmondatattal a választás gyógyítható? A választás mindenhogy gyógyítható, ahogy azt az elvtársak is szépen kigyógyították jó 60 évvel ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!