Tanúként meghallgattak, ahol elismertem, hogy egy facebook jelszót megváltoztattam. Ha az ügyész úgy dönt behív vádlottként is. Maximum mekkora büntetést kaphatok?
Figyelt kérdés
A jelszómódosításnál elmondta, hogy a fiók védelme érdekében tettem, de benne van a törvénybe, hogy maga más jelszavának módosítása, bűncselekmény. De ha súlyát nem mondták el.2012. júl. 3. 20:06
51/53 anonim válasza:
Hát, tudnék írni tapasztalatot. Ezzel a vádponttal indult (e-mail fiókba jogosulatlan belépés más érdekében!, nem írom le, hosszú), lett belőle magántitok jogosulatlan megismerése vádpont (5 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő), ügyészi kérés: börtön felfüggesztve, végül közmunka ítélet. Ilyen az, amikor egy e-mail belépésből majdnem börtön lesz. És ez megtörtént szitu...
52/53 A kérdező kommentje:
Megrovást kaptam, mert a társadalmat minimálisan sem sértettem meg :D
2013. aug. 20. 06:37
53/53 A kérdező kommentje:
Az ügyvédemet 2012 május 12-óta egyszer sem láttam
2013. aug. 20. 06:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!