Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tanúként meghallgattak, ahol...

Tanúként meghallgattak, ahol elismertem, hogy egy facebook jelszót megváltoztattam. Ha az ügyész úgy dönt behív vádlottként is. Maximum mekkora büntetést kaphatok?

Figyelt kérdés
A jelszómódosításnál elmondta, hogy a fiók védelme érdekében tettem, de benne van a törvénybe, hogy maga más jelszavának módosítása, bűncselekmény. De ha súlyát nem mondták el.

2012. júl. 3. 20:06
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
0%

Meglepett, hogy ennyi bűnöző gyűlik össze egy ilyen kérdésre, és egymást ajnározzák, hogy "nehogy már egy kis törvénysértés gond legyen".... Kérdezőt meg szentté avatnám, hogy jót akart a lánynak. Mi mást akart volna... Föl se merült benne pl. az a cél, hogy a lány ne tudjon később belépni... Ez teljesen logikus. Azonkívül pusztán az, hogy belépsz a nevében is vonhat maga után feljelentést (joggal).

Elnézést az itt felsorakozó bűnöző hajlamúaktól, hogy nem álltam be a sorba...

2012. júl. 20. 10:07
 22/53 anonim ***** válasza:
Állított valamit, és ahhoz intézett egy kérdést. Nyilván neki aztán teljesen mindegy, hogy mi mit hiszünk. Attól nem leszünk bűnözők, mert mi nem ferdítjük el az állítását. Igazából teljesen mindegy, hogy mit állít nekünk, mert nem mi vagyunk a bírók.
2012. júl. 20. 17:38
 23/53 anonim ***** válasza:
Nem világos, hogy ez mennyiben válasz arra, hogy itt a nagy többség (ha nem mindenki) azzal kezdte, hogy semmiség, és nem ritkán jött le az, hogy az a hülye, aki büntetni rendeli más a biztonsági adataival való visszaélést. Fogalmam sincs, te ki vagy, nem állítom rólad személy szerint, hogy bűnöző. Ezt általánosságban írtam.
2012. júl. 20. 23:22
 24/53 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bűnöző, nem is gondoltam volna, hogy feljelentést fogok kapni, de a mai leányzók már kiszámíthatatlanok, csupán kedvességből csináltam. De ha valaki azt hiszi bűnöző vagyok, facebookon nyugodtan körbelehet nézni... facebook.com/ryuqe787
2012. júl. 21. 12:27
 25/53 anonim ***** válasza:
bűnözőn azt értem, aki bűnelkövető. Az vagy? Az. :) Akkor? Az, hogy neked a hatályos törvények még iránymutatásnak se jók, és a megszegésüket most is csak segítségnek, meg jószándéknak titulálod, ez azért kicsit szerintem gáz, de mint látod, volt sok támogatód, akik ugyanígy tojnak rá, hogy BTK-ba ütközik-e valami, amit ők jófej dolognak hisznek.
2012. júl. 21. 17:57
 26/53 A kérdező kommentje:
Majd elmondom mi lesz a vége.
2012. júl. 21. 21:09
 27/53 anonim ***** válasza:

Addig is tippelek: Max. megróvásban részesítenek. Viszont ettől még egy jó jelzés, hogy a törvények nem azért vannak, hogy legyen mi ellen véteni. És ha netán segítő szándékkal tetted (amit nagyon kétlek, szerintem ez csak duma) akkor legalább arra is rájöttél, hogy segíteni valakinek úgy kell, hogy ő azt segítségként élje meg, ellenkező esetben nem ér semmit az egész.

Érdekel majd, mi lett a vége.

2012. júl. 21. 21:23
 28/53 A kérdező kommentje:
Megkaptam a második levelemet, mindjárt valahogy felteszem ide, és akkor az érdekelne, hogy erre a bűncselekményre, milyen büntetés szabható ki.
2012. okt. 3. 15:43
 29/53 A kérdező kommentje:
2012. okt. 3. 16:41
 30/53 anonim ***** válasza:

Ha bűnösnek találnak, akkor sajnos ez két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

Drukkolok, hogy ne ítéljenek el!

2012. okt. 3. 17:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!