Tanúként meghallgattak, ahol elismertem, hogy egy facebook jelszót megváltoztattam. Ha az ügyész úgy dönt behív vádlottként is. Maximum mekkora büntetést kaphatok?
Meglepett, hogy ennyi bűnöző gyűlik össze egy ilyen kérdésre, és egymást ajnározzák, hogy "nehogy már egy kis törvénysértés gond legyen".... Kérdezőt meg szentté avatnám, hogy jót akart a lánynak. Mi mást akart volna... Föl se merült benne pl. az a cél, hogy a lány ne tudjon később belépni... Ez teljesen logikus. Azonkívül pusztán az, hogy belépsz a nevében is vonhat maga után feljelentést (joggal).
Elnézést az itt felsorakozó bűnöző hajlamúaktól, hogy nem álltam be a sorba...
Addig is tippelek: Max. megróvásban részesítenek. Viszont ettől még egy jó jelzés, hogy a törvények nem azért vannak, hogy legyen mi ellen véteni. És ha netán segítő szándékkal tetted (amit nagyon kétlek, szerintem ez csak duma) akkor legalább arra is rájöttél, hogy segíteni valakinek úgy kell, hogy ő azt segítségként élje meg, ellenkező esetben nem ér semmit az egész.
Érdekel majd, mi lett a vége.
Ha bűnösnek találnak, akkor sajnos ez két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
Drukkolok, hogy ne ítéljenek el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!