Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tanúként meghallgattak, ahol...

Tanúként meghallgattak, ahol elismertem, hogy egy facebook jelszót megváltoztattam. Ha az ügyész úgy dönt behív vádlottként is. Maximum mekkora büntetést kaphatok?

Figyelt kérdés
A jelszómódosításnál elmondta, hogy a fiók védelme érdekében tettem, de benne van a törvénybe, hogy maga más jelszavának módosítása, bűncselekmény. De ha súlyát nem mondták el.

2012. júl. 3. 20:06
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:
vallomást tetem az ügyről, így most a nyomozásról megy az ügyészhez, de elvileg a csajjal majd közös megállapodásra jutunk így nemfog bíróságra menni, de amugy is semmi büntetést nem kapnék, de én már lezárnám. Ja meg környezetvizsgálatot akarnak végezni meg a jegyeimet megnézni a suliba..
2012. okt. 9. 21:04
 42/53 anonim ***** válasza:

Nyugi, semmit nem fogsz kapni. Még környezetvizsgálatot is csak akkor rendelnek el, ha nagyon akadékos a "vád". Ha meg mégis az jönne, akkor sem kell megijedni, kimennek, megnézik, hogy nem tartanak-e láncon, meg adnak-e enni aztán majd pár nap múlva megmondják, hogy semmi gond nincs.

Ha visszavonta a feljelentést, miért kell tanúskodnod?

2012. okt. 10. 20:06
 43/53 A kérdező kommentje:
Elvileg a lány elmebajos, már nem azért, osztálytársammal járt 8 éveig, meg én is észrevettem, hogy eléggé fura, szóval csak azért beszéltem vele facen, hogy a jóvátételre lesz-e esély, és azt mondta ő nem haragszik, gondolom akkor annyira csak nem hazudott. Ő azt állítja, hogy már akkor visszavonta, amikor én visszaadtam neki. Hát nem jött neki össze, szóval hiába mondja, én nem hiszek neki még mindig. Szerintem a következő levelet is 3 hónap múlva küldik ki, majd meglátjuk mi lesz..
2012. okt. 12. 14:00
 44/53 anonim ***** válasza:
Azt, hogy visszavonták-e a vádat, könnyen meg lehet tudni. Felhívod az ügyvéded, és ő lekéri az adatokat az ügyészségről. Ott pedig úgyis megmondják neki, ha lezárt az ügy, azaz visszavonta a feljelentést.
2012. okt. 13. 15:11
 45/53 A kérdező kommentje:
Az ügyvédem semmit nem tud szerdán meg mennem kell be, képzeljétek miért: ujjlenyomatot vesznek.
2012. okt. 18. 15:57
 46/53 anonim ***** válasza:
Jóféle ügyvéd. Az ujjlenyomatvétel rutin eljárás, fura, hogy még eddig nem tették meg. Rabosítanak, de ez nem jelent semmit, csak valamit rendelni kell a nevedhez, azonosítás céljából.
2012. okt. 18. 20:10
 47/53 A kérdező kommentje:
DNS vizsgálat, házkutatás valami van még a rutinba, mire számoljunk?
2012. okt. 18. 20:45
 48/53 anonim ***** válasza:
DNS vizsgálatot nem végeznek nálunk, csak ha tetthelyen találnak DNS mintát. Házkutatást sem fognak tartani, nincs rá semmi okuk, önként mész be mindig, nem kell berángatni, nem rejtegetsz semmit.
2012. okt. 19. 15:25
 49/53 A kérdező kommentje:
Majd írom mi lesz (volt) szerdán.
2012. okt. 19. 23:23
 50/53 A kérdező kommentje:
már az ügyésznél van az ügy! Irategyeztetés is volt.
2013. jan. 15. 15:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!