Tanúként meghallgattak, ahol elismertem, hogy egy facebook jelszót megváltoztattam. Ha az ügyész úgy dönt behív vádlottként is. Maximum mekkora büntetést kaphatok?
Azta... Én is ügyész vagyok, de ilyet kapnék a kezembe fetrengenék a röhögéstől... Komolyan emberek, ez röhejes! Legrosszabb esetben kapsz egy figyelmeztetést.
Milyen ügyben hívtak be tanúnak, hogy utána vádlott lettél?
Elejétől kezdve:
A lánynak feltörte valaki a facebookját és szexuális dolgokat írt neki ki a nevében, aztán visszaigazolt engem is, rámentem a lapjára, és elolvastam ezeket, valamint megláttam, hogy kinn az e-mailje és a jelszava publikusan. Valaki ki írta neki. És én nem akartam, hogy tovább legyen ez nála, ezért beléptem a kint látott adatokkal, és megváltoztattam a fiókot. Eztán 1 hét múlva felvettem a lánnyal a kapcsolatot visszaadtam neki aztmondta nem lesz semmi, erre 1 hónap mulva kaptam a levelet, hogy bekell mennem mint vádlott, ahol elismertem amit az imént leírtam. Majd valami törvényeknél ahol az informatikai részleg van, volt olyan, hogy bűntény megváltoztatni más jelszavát. És akkor azt mondta aki kihallgatott, hogy a vallomásom megy az ügyészhez, és ő dönti el, hogy meghallgat-e vádlottként, vagy sem. ha meghallgat, akkor tárgyalás is lesz. :S
Miért nem mondtad a lánynak, hogy ő változtassa meg a jelszavát?
Amúgy nem hiszem, hogy ebből probléma lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!