Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tanúként meghallgattak, ahol...

Tanúként meghallgattak, ahol elismertem, hogy egy facebook jelszót megváltoztattam. Ha az ügyész úgy dönt behív vádlottként is. Maximum mekkora büntetést kaphatok?

Figyelt kérdés
A jelszómódosításnál elmondta, hogy a fiók védelme érdekében tettem, de benne van a törvénybe, hogy maga más jelszavának módosítása, bűncselekmény. De ha súlyát nem mondták el.

2012. júl. 3. 20:06
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:
Aki feljelentett nem valami normális, egy csaj, 16 év körüli, én meg 17, és ez az első ügyem.
2012. júl. 4. 18:53
 12/53 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom, azért meséld majd el, hogy hány évet kaptál drogos gázolásért, akarom mondani jelszóváltoztatásért. Köszi.
2012. júl. 4. 21:17
 13/53 A kérdező kommentje:
Hát remélem én is így fogom azután is felfogni.
2012. júl. 5. 08:46
 14/53 anonim ***** válasza:
Besz@rás. Már nagyon bánom, hogy anno regeltem facebookra.
2012. júl. 5. 10:56
 15/53 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem volt tőled szép dolog az biztos. Minden esetre ez legyen életed legnagyobb bűne.
2012. júl. 5. 17:08
 16/53 anonim ***** válasza:
100%

Azta... Én is ügyész vagyok, de ilyet kapnék a kezembe fetrengenék a röhögéstől... Komolyan emberek, ez röhejes! Legrosszabb esetben kapsz egy figyelmeztetést.

Milyen ügyben hívtak be tanúnak, hogy utána vádlott lettél?

2012. júl. 5. 17:55
 17/53 A kérdező kommentje:

Elejétől kezdve:

A lánynak feltörte valaki a facebookját és szexuális dolgokat írt neki ki a nevében, aztán visszaigazolt engem is, rámentem a lapjára, és elolvastam ezeket, valamint megláttam, hogy kinn az e-mailje és a jelszava publikusan. Valaki ki írta neki. És én nem akartam, hogy tovább legyen ez nála, ezért beléptem a kint látott adatokkal, és megváltoztattam a fiókot. Eztán 1 hét múlva felvettem a lánnyal a kapcsolatot visszaadtam neki aztmondta nem lesz semmi, erre 1 hónap mulva kaptam a levelet, hogy bekell mennem mint vádlott, ahol elismertem amit az imént leírtam. Majd valami törvényeknél ahol az informatikai részleg van, volt olyan, hogy bűntény megváltoztatni más jelszavát. És akkor azt mondta aki kihallgatott, hogy a vallomásom megy az ügyészhez, és ő dönti el, hogy meghallgat-e vádlottként, vagy sem. ha meghallgat, akkor tárgyalás is lesz. :S

2012. júl. 5. 20:16
 18/53 anonim ***** válasza:

Miért nem mondtad a lánynak, hogy ő változtassa meg a jelszavát?

Amúgy nem hiszem, hogy ebből probléma lesz.

2012. júl. 5. 22:43
 19/53 A kérdező kommentje:
Nem tudtam elérni sehol sem...
2012. júl. 6. 10:11
 20/53 anonim ***** válasza:
80%
Lesz jobb dolga is az ügyésznek hidd el, mint egy ilyen csitri feljelentése. Meg sem áll a vád, ugyanis te a személyes adatok védelmében változtattad meg a jelszót.
2012. júl. 6. 10:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!