Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar kormány miért korláto...

A magyar kormány miért korlátozza erősen az egyházak alapulását Magyarországon? Ezzel nem sértik a vallásszabadságot?

Figyelt kérdés
Mi erre az indokuk?
2012. júl. 3. 09:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
zoli7980, te kicsit paranoiás vagy.
2012. júl. 3. 15:06
 12/17 Pro Patria ***** válasza:
29%

Kedves Kérdező!

Azért, mert sokan visszaélnek(éltek) ezzel. Épp ezért káros a "mindent lehet!" felfogás.

-------------

zoli7980, egy kicsit marhaságokat írsz megint:D

A Hitgyüli pont az, ami egyáltalán nem fideszes... Masszívan liberális, és ebből kifolyólag SZDSZ-párti volt mindig, nem véletlen, hogy az ATV-n megy a közvetítésük, és nem a HírTV-n.

2012. júl. 3. 15:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

semmilyen egyháznak nem adnék 1 forintot sem

így is én fizetek azért hogy az xy pap rántothúst egyen nekem meg a krumplira is csak alig telik

ha valóban szükség van egyházara az a jég hátán is megél nem kell annak is pénzelnie aki nem hisz semmilyen vallásba

2012. júl. 3. 16:08
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha törvényt módosítanak azért hogy az állítólagos ősellenség liberalista Hitgyüli bekerülhessen a TÖRTÉNELMI(!!!) egyházak közé és mindezt a fidesz csinálja akkor nem hiszem hogy paranoiáról beszélünk!

Aki figyelemmel követte az eseményeket az már a legrövidebb első listán is észrevette a Hitgyülit mint történelmi(???) egyházat.

Ha akkora SZDSZ-es és liberális fészek hogy a fidesznek ősellenség akkor miért került be a listába már akkor amikor még a katolikus egyház több irányultsága, a zsidók több felekezete, pláne az arab vagy buddhista be sem került!

És miattuk módisították hogy a történelmi egyház titulushoz az időbeli korlátot a klasszikus 100 év helyett levitték 20 évre!!! Vagyis hogy a Hitgyüli is belekerüljön!

Magyarán a történelem egy szektát csak 100 év létezés után ismer el egyháznak míg a fidesz szerint erre 20 év is elég.

És ne beszéljetek a kedves aranyos elfogadó fideszről aki rendkívüli jámborsága miatt segített szegény Hitgyüliseknek!

Szóval csak a saját érveitekkel gondolkozzatok logikusan(pro patria te úgyis csak kötekedsz, ha bárki A-t mond te tuti B-t fogsz...).

Az szdsz-es Hitgyűli miért ennyire fontos a fidesznek?

Mert azt én is tudom hogy annó erősen szdsz-es kötődésű volt. De azt is látom hogy a kormányváltás után a fidesz minden más szdsz-es kezdeményezést igyekezett kiütni de a Hitgyülit iszonyat keményen protezsálta!

Ne engem okoljatok ha ezt gyanúsnak találom hisz a ti érveitek alapján teszem!!!!

2012. júl. 3. 20:18
 15/17 Pro Patria ***** válasza:
0%

Szóval akkor most a Hitgyüli a rossz (merthogy átpártolt az szdsz-ből a fideszhez), vagy a Fidesz?:)

Miért az ATV-n közvetítik?

Egyébként például a Fidesz ahelyett, hogy odaadta volna a Hitgyülinek az iskolákat, a szülők 50%-ának szavazatához kötötte az iskolák egyházi kézbe való vételét.

2012. júl. 3. 20:24
 16/17 Dick Esmen ***** válasza:
Fogd be a pofád vagy jön az inkvizíció!
2012. júl. 3. 23:04
 17/17 anonim ***** válasza:

"Szóval akkor most a Hitgyüli a rossz (merthogy átpártolt az szdsz-ből a fideszhez), vagy a Fidesz?:) "

Sajnos nem ilyen vicces a helyzet. Te meg amúgy is csak kötekedni akarsz és nem értelmesen beszélgetni...

Sajnos munkahelyen van Hitgyülis és nagyon durva ami ott megy! Szóval azt nem értem hogyan szivároghattak be Hitgyülisek a fideszbe hogy ezt a kivételezést elintézzék. Mert hogy normál esetben a fidesz talán meg is szüntette volna az tuti. Ehhez képest lassan erősebb lesz mint a többi.

Az meg hogy a szektákat mint a Szcientológia vagy Hitgyüli páran csak egy vicces valaminek fogják föl még nem jelenti azt hogy nem veszélyes ha épülnek a politikai kapcsolataik!

Milliószor inkább a kdnp és a zsidó felekezetek mint a hitgyüli!

Nah viccelődjél még ezen ha akarsz és zárjuk le a topikot...

2012. júl. 4. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!