Szerintetek édesanyám agyát elszívta a kormány (FIDESZ) -média?
Világosítsd fel, hogy túlságosan is elfogult ebben a témában.
Az oké, hogy tiszteli a magyarságot, de politikát és fanatizmust ne keverjen bele.
A hierarchia minden alkalmazottja addig emelkedik a ranglétrán, amíg olyan munkakörbe kerül, amelyre alkalmatlan.
Ez igaz a politikusokra is. A FIDESZ ellenzéki pártnak való, kormányzásra alkalmatlan. Lehet, hogy még ebben is tévedek mert ellenzéknek sem volt nagyon jó.
"A hierarchia minden alkalmazottja addig emelkedik a ranglétrán, amíg olyan munkakörbe kerül, amelyre alkalmatlan. "
Te magadtól vagy ilyen hülye, vagy gyakoroltad?
Ugyan már, felnőtt ember, nem hiszem, hogy be kéne avatkozni azzal, hogy kiköttetitek a TV-t vagy ilyesmi. :D
Nekem is ilyenek a nagyszüleim, de szerintem alapvetően nincs baj azzal ha valaki kormánypárti (általánosságban), hiszen lehet támogatni a kormányt, jó, nem a jelen helyzetben, de alapvetően lehet (ilyen esetben az ember nem a kormánypártot támogatja, hanem azokat az értékeket, amelyeket az képvisel). Ezt egyszerűen el kell fogadni, nem tudod megváltoztatni a véleményét, mert ezt AKARJA hinni. Ez olyan kicsit, mint egy tabu, pl. egy történelmi esemény, amihez akkora érzelmi töltetet adnak, hogy még csak meg se lehet kérdőjelezni, hogy pontosan úgy történt-e ahogy leírják. A Szent Fidesz lépéseit sem szabad csak úgy kritizálni, hogy miért az már nem igazán tudni. Emellett a másik oldal pedig szánalmasan fröcsög bármit is tegyenek. Mer' jön a Zorbán é sellopja a nyugdíjjakat meg minden.
Amúgy engem csak az idegesít, hogy a fideszesek tényleg meg vannak vezetve. Persze, vannak pl. jobbikos pártkatonák is, de ők legalább koherensen fanatikusak, a Fidesz viszont nem az aminek egyesek látják (de szerintem annyira nem is próbál annak látszani!). Egyáltalán nem nemzeti, jobboldali etc. pártról beszélünk, ez egy elsietett előítélet, persze van benne egy kis medializálás, ezért tarja fenn a Fidesz például az Echo TV-t. Van pár jobboldali elem a politikájukban, de én nem értem miért fogja meg ennyire az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!