Miért nem értitek, hogy az Eu. Csak a világkormány felé sodorja Európát és akkor oda minden?
Az Európai Uniót a szabadkőművesek álmodták meg.
Eltörli a nyelveket és nemzeteket. Egy nagy katyvasz lesz Európából és mindenki egy nyelven, angolul fog beszélni. (nyáron Németországban szoktam dolgozni és a munkahelyemen a németek is angolul beszélnek + Svédország ilyen)
A pénzimádat hajtja őket és a fogyasztói társadalom.
Orwell jól meg írta az 1984-es művében.
65
Orwell hol írt a pénzimádatról meg a fogyasztói társadalomról az 1984-ben, te egyötödrészt félművelt? Pontos idézetet kérnék, a szöveg minden bizonnyal fent van online.
"az Eu. Csak a világkormány felé sodorja Európát és akkor oda minden"
"Az Európai Uniót a szabadkőművesek álmodták meg.
Eltörli a nyelveket és nemzeteket. Egy nagy katyvasz lesz Európából"
Manapság amikor ott vannak a nagy országok pl. USA, Oroszország, Kína, egy felaprózódott, viszonylag kis államokkal teli Európa egyszerűen halálra van ítélve. Lehet hogy sok lúd disznót győz de csak akkor ha összefognak! Ezen lehet elgondolkodni!
És kérdező, én is javaslom hogy keress fel egy szakembert, nem politikai hanem pszichiátriai szakembert, köszi.
"a Szent-korona is csak egy értéktelen vas lenne"
A korona NEM vasból van.
Szerintem a kérdező provokál.
"Elveszik a magyarság összes ága a Hunok, a Székelyek, a Magyarok, a Tóthok, a Vajdák"
Ennyire buta ember nem lehet valaki...
79
Én is nagyon sokáig azt hittem, hogy a hülyeség egy bizonyos szinten túl szándékos, aztán láttam egy rakat akciónácit az Örs környékén, ahogy azt írják a falra, idézném " tóth kutyák" és "spig hell". Mindezt bakancsban-bomberban-tarkopasz fejjel. Ettől persze a kérdező még lehet troll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!