Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek édesanyám agyát...

Szerintetek édesanyám agyát elszívta a kormány (FIDESZ) -média?

Figyelt kérdés
Visszasírom azt a korszakot, amikor még brazil tévésorozatokat nézett. Állandóan az Echo-TV van neki benyomva, most meg hugom leérettségizett, hazahozta ezt az alaptörvénykönyvet (az amelyik a 10milliós groteszk festményekkel van telenyomva) és most kirakta a polcra a gyerekei képe mellé, arra hivatkozva, hogy ez minden magyarnak ott kéne hogy legyen. Más témákat illetően is ilyen feltűnően kormány-párti (bár politika szerencsére ritkán jön elő a családban). Szerintetek kigyógyulhat még ebből az állapotból? Az megoldás, ha kiköttetjük a kábeltévét, vagy előfordulhat hogy előfizet a Magyar Nemzetre, esetleg az interneten kezd el Bayer Zsoltot olvasni?

2012. jún. 21. 21:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Itt nem arról van szó, hogy a kormányt ne lehetne kirtizálni. A probléma ott van, hogyha neki állunk vitatkozni akkor már fél perc múlva ott a párbeszéd, hogy "és az egykulcsos adó meg a rokkantnyugdíjasok meg a hoffmann rózsa meg különben is vedd le a narancsos szemüveged..."

Én aztán szeretek vitázni, de ha már egy témát boncolgatunk ne kelljen már szenté avatnom a Fideszt vagy bármelyik pártot, csak, hogy elfogadd a véleményem egy ügyben.

2012. jún. 22. 09:52
 12/17 anonim ***** válasza:
59%
Még mindig jobb, hogy nem a népszavát issza. Örülj ennek inkább.
2012. jún. 22. 11:07
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

én inkább örülnék,hogy édesanyád foglalkozik a politikával. más a hasára üt és csak annyit tud mondani: SZAR.

amúgy ez egy provokatív kérdés? menj az anyádba, kedvetlen kérdező a hülyeségeddel együtt.

2012. jún. 22. 19:43
 14/17 anonim ***** válasza:

"én inkább örülnék,hogy édesanyád foglalkozik a politikával. más a hasára üt és csak annyit tud mondani: SZAR."

Annak van igaza.:))

2012. jún. 22. 20:24
 15/17 anonim ***** válasza:
59%
9-es. nem reagálok mert én nem szeretnélek téged megbántani. Gondolom FIDESZES vagy mert rájuk jellemző ez a stílus.
2012. jún. 23. 00:11
 16/17 anonim ***** válasza:
nem, mszp-s vagyok :)
2012. jún. 23. 00:27
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem nagyon hiszek neked.:)

Nem tudom miért, nem akarom védeni az MSZP-seket, de ha megnézed, rájuk nem jellemző a durva acsarkodó viselkedés. Ha nézem a tévében Bayer Zsolt megnyilvánulásait, az az érzésem, hogy bárkit felakasztana aki vele nem ért egyet.

Egyébként régebben kedveltem.

2012. jún. 23. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!