Hát hogy a történelmi egyházaknak kényelmesebb legyen az életük. Ez sokkal fontosabb a kormánynak, mint bármiféle szabadság.
2012. júl. 3. 09:24
3/17 anonim válasza:
"azért, hogy ne alapíthasson 10 ember JEDI rendet"
És miért ne alapíthatna?
2012. júl. 3. 09:30
4/17 anonim válasza:
Alapítani alapíthat ,csak az állam nem fogja finanszírozni.
2012. júl. 3. 09:31
5/17 anonim válasza:
Az államnak semmilyen egyházat nem kéne finanszírozni.
2012. júl. 3. 09:41
6/17 anonim válasza:
Az egyházi adó miatt mert sok spekuláns "JEDi vallási" alapokon egyházat alapitott és ez alatt az egyház alatt végeztek munkákat amibol befolyó jövedelm után joval kevessebb adót kellet fizetni mint a normális válalkozoknak!
2012. júl. 3. 09:56
7/17 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy nem alapíthatnak, csak éppen nem lesznek adómentesek és az állam sem pénzeli őket. Nem egy olyan eset előfordult, hogy vállalkozásokat álcáztak egyháznak, a termékeiket meg kegytárgyként árusították így adómentesek voltak.
Egyébként meg a fenének kellenek, két tucat taggal rendelkező Jedi-Főboroszkány-Démonistenbarátsámánjai-Csillagimádó-Tűzimádó-Mumusgyújó Szövetségiegyházak.
2012. júl. 3. 09:58
8/17 anonim válasza:
jha meg az egyházi támogatás miatt is mert 1 vagy 2 millával megdobja az állam "segitség" képp a vallási egyházakat. Most gondolj bele. 10 ember megalapitja a Jwedi rendet! Vkinek a lakását kinevezik gyülekezeti helynek és a 2 millát szétdobják maguk közöt a nagy! Jó üzlet nem? 200000 a semmire csak hogy én JEDI vallású vagyon nem római katolikus vagy református vagy mit tom én miyléen van még! 6-os voltam
2012. júl. 3. 09:59
9/17 anonim válasza:
Majd én mindjárt megmondom neked mit sért...
Jobb ha nem teszem mert ugyis törölnék...
2012. júl. 3. 10:21
10/17 anonim válasza:
Ha fideszközeli vagy mint a Hitgyüli akkor akár 1 napos is lehetsz és kapod a rengeteg pénzt az államtól a beszedett tized mellé!
A vallás NEM SZÁMÍT csak hogy elég pénz menjen a holdudvarnak és a "hívők" BIZTOSAN a fideszre szavazzanak!!!
Lassan már inkább a krisnások mert azok magukban élnek és rengeteget segítenek és nem hatalmas limuzinokkal járnak a vezetőik mint a katolikus vezetők! Ajánlom hogy menjetek el egyházi fejesek beszédeire! Olyan szép kocsikat láthattok mint egy autókiállításon!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!