Mikor lesznek hazánkban is szép felhőkarcolók?
Ezek az épületek a fejlettség , a modern metropoliszok jelei , szimbólumai.Emellett nagyon praktikusak is , hely terén.
Persze ehhez fel kellene lendíteni az országot.
Németország:
Japán:
Ausztrália:
Lengyelország:
Oroszország:
Így kell kinéznie egy 21. századi fejlett városnak.Direkt nem USA-tól mutattam képeket mert sokan azt hiszik hogy csak ott vannak felhőkarcolók.
Direkt írtam két Kelet-Európai országot is ahol gomba módon nőnek ezek az épületek.
Természetesen a műemlék épületek és a csodás oroszlános homlokzatos épületek megmaradnának.A kommunizmus idején épült ingatlanok helyére kerülhetnének ezek szerintem.
Vagy kicsit kívülre ahol több a hely.
Először a panelházakat is átalakíthatnák.Nem kell lerombolni.
Németország volt NDK részén olyan szépre , ízlésesre alakították át a régi panelházakat.
Kedves Csak Peti!
"Mert amikor pl. New York-ban vagy Tokió-ban elkezdték építei akkor oda se illet!"
- New York a felhőkarcolókkal együtt született meg, Tokiót a nulláig bombázták vissza a háborúban.
Budapest alatt egy hatalmas barlangrendszer van, állítólag a Mátyás templomot alig bírja, el bármikor beszakadhat.
Amúgy Bécsben is van, és Pozsonyban is érdekes módon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!