Mire volt jó ez a szép kártya?
"Erzsébet - utalványt se lehet szinte sehol beváltani."
Közel az összes étterem, Coop, CBA és Reál üzletek, MOL-kút (igaz csak élelmiszerre és ki az a * aki ott vesz enni?), kisebb-nagyobb boltok. Ez többtízezer elfogadóhely...
"Vidéken alig lehet normális helyen felhasználni "
Pedig akinek az a pihenés, hogy Bp-en elmegy valahová... Az meg is érdemli...
"Te például mire használod fel?"
Még nem tudom. Még az sem biztos, hogy kapok-e, és ha igen, akkor mennyit. Ha lehet a szállásra valót fogom kérni, és akkor irány a Balaton néhány napra. Ahová én mennék, ott el is fogadják. Drága hely, de egyszer egy évben hadd engedjek meg magamnak egy kis "fényűzést"...
"Közel az összes étterem, Coop, CBA és Reál üzletek, MOL-kút (igaz csak élelmiszerre és ki az a * aki ott vesz enni?), kisebb-nagyobb boltok. Ez többtízezer elfogadóhely..."
Csak annyi a bibi ezekkel , hogy olyan utalványokat váltottak le a cégek , amiket az össz multiban fel lehetett használni (, pl. olcsó húsra) . Azok az emberek , akiknek főleg ez számított nem hiszem , hogy üdülésre szeretnék költeni . És , csak egy-két CBA fogadja.
Biztosan tudom , hogy Érd ,Diósd,Budaörs környékén szinte sehol nem tudsz rajta élelmiszert venni. Egy multi se kötött velük szerződést !
Az első kettő írta korrekten.
Aki megkapja a kártya készítés jogát az vajh melyik cégük lesz.
Ha a fizetések normálisak lennének nem kellene ilyen "érdekes" módon kiadni a juttatásokat.
Eltudnátok menni a fizuból csak az kinek lenne zsuga.
"Biztosan tudom , hogy Érd ,Diósd,Budaörs környékén szinte sehol nem tudsz rajta élelmiszert venni. Egy multi se kötött velük szerződést !"
És élelmiszert csak multiban tudsz venni? Nohát, akkor én eddig kakát ettem.
Sajnos elég gagyi a kereső és nincs üzletnév kiírva, de..
Érd:
Diósd:
Budaörs:
Összesen mintegy 50 helyen tudod elkölteni. Hát nincs benne a teszkó, így jártál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!