Lesz idén melegfelvonulás?
"Én nem akarok menni!!! Ez manapság már gáz?"
Igen, ez gáz. S mivel én toleráns vagyok az elnyomott társadalmi csoportokkal szemben, csatlakozom hozzád, és én sem megyek.
Igen gáz, hogy nem követesz ilyen undormányos szokásokat és hogy nem vagy deviáns!
Ide süllyedt a magyar társadalom... Köszönjuk nyugat, usa!
Tudjátok mi a gáz?
Az hogy ezen a felvonuláson meg meleg olimpián alig vannak magyarok.Több a külföldi ott mint a magyar.
Semmi bajom a mássággal de a felvonulást ellenzem.
A másik hogy ha már egyszer ezek a barom felvonulást szerveznek a MAGYAROKNAk akkor miért van ott több külföldi?
Ja hogy mert nem érné meg rendezni ha csak magyarok mennének , mivel olyan kevesen lennének?
Vagy mert a külföldieket jobban érdekli, mint egyes magyarokat ... Ami GÁZ ...
De igen, kell, és legyen is.
Miért pont Magyaroroszágon ne legyen? Ha már beléptünk az Únióba, akkor legyen valami az egyszerű polgárnak szemmel látható változás is. Például nagyobb elfogadottság, és egyebek.
// Amit hallok, hogy a fideszesek az orosz mintára akarják csinálni a dolgokat (Utána lehet keresni mi van most ott ilyen téren ...)
... Hát ... Inkább a "nyugatiasodás" ... //
Az emberek elég felszínesen tudják látni a dolgokat, de ennek nem így kéne lennie. .___.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!