Mit szóltok ahhoz, ami a mai melegfelvonulás elleni tüntetésen történt?
Ilyen, magukat kereszténynek valló észkombájnok hőbörögtek és dobálóztak:
Hát én eleve nem vinném ilyen helyre a kisgyerekemet egyik oldalon sem. Pedig láttam sajnos jó párat mindkét oldalon a fényképeken.
Nem olvastam sehol arról, hogy a rendőrség fellépésével gond lett volna. Ahol könnygázt alkalmaztak, ott állítólag dobálták őket. Pár éve voltak atrocitások a vonulók ellen, hát most a rendőrség minden áron meg akarja mutatni, hogy ezt meg tudja akadályozni, és ez sikerült is. Ez nem gond, bár ha rajtam múlna, én biztos nem bánnék ilyen hímes tojásként ezzel a vonuló csürhével...
itt az összes kommentelő bu.zi vagy mivan, nem kell ellentüntetni mert méginkább megkivánják a f.aszt azok a kö.csögök, viszont aki aztmondja hogy az egész melegfelonulás az helyes az ugyanugy elkéne hogy bujjon a bus bánatba mint a többi meleg büszke barátja.
ha már valaki gusztustalanul viselkedik és öltözködik, gusztustalan életmódot folytat, ne reklámozza hanem próbáljon a nyilvánosságból kikerülni
szpjtk fszt
A válasz megírásának időpontja: ma 15:04
Veled sem fog vitatkozni itt senki az tuti. Ami nekem gusztustalan, az a te stílusod "kedves barátom"! Nézz tükörbe, változtass a stílusodon, aztán oszd az észt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!