A médiatörvény elleni tüntetésen a Jobbik is kint volt?
Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 22:06
1/9 anonim válasza:
Elméletileg pártatlan rendezvény volt.
2/9 anonim válasza:
Ki tudja? Az volt a kérdés,hogy senki ne viseljen pártszimpátiára utaló jelet, nagyon helyesen!
Egy ilyen megmozdulás nem a pártok népszerűsítéséről szól, hanem a mindenkit érintő szólásszabadságról.
3/9 anonim válasza:
Végre megindult valami. Ez az első nem fideszes megmozdulás úgy 10 éve, amin nem 50-en voltak, hanem, ahogy olvastam legalább 10 ezren.
4/9 anonim válasza:
A politikusokat távol tartották a rendezvénytől. Szimpatizánsok lehettek ott.
5/9 BlackSword válasza:
Ez ne pártrokról szóljon, hanem a nemzetről, a nemzeti együttműködésről (hogy ironikus legyek)... Mi ne elzárt (WC)fülkékben lázadozzunk a demokrácia ellen, hanem nyíltan az utcán, a demokrácia lerombolói ellen...
6/9 anonim válasza:
Korlátozás? Büntetnek ha hülyeséget mond a média, nem korlátozzák. Ez talán baj? Ettől omlik össze a demokrácia? Agyhuszár...
7/9 anonim válasza:
sokan leírták, hogy a ez pártfüggetlen rendezvény.
én nem nagyon láttam ott Jobbikost, bár nm kérdeztem végig mindenkit :)
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
Az a Jobbik, amelyik a két legnézettebb csatornát gondolkodás nélkül eltörölné? Az a Jobbik, amelyik benyújtotta a bűnügyi hírek korlátozásáról szóló javaslatot? Ugyan már. Nincs azoknak semmi bajuk ezzel a törvénnyel, csak azért nem fogadták el, mert hogy nézne ki, hogy a zsidó fideszt támogatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!