Szerintetek idén már mindenféle atrocitások nélkül fog lemenni a melegfelvonulás?
Kb annak tekintem a melegfelvonulást, hogy MI FELVONULUNK, KÉRKEDÜNK EZZEL, ÉS TI MEG TOLERÁLJÁTOK !
Így nagybetűvel, kiabálva!
Nekem nincs bajom a melegekkel, de ami sok az sok!
"Szerintetek idén már mindenféle atrocitások nélkül fog lemenni a melegfelvonulás?"
Nem. Miért is kéne? Ők elmondhatják a véleményüket, de akinek az ő véleményük nem tetszik azok nem? Talán csak nem a jólismert kettős mércével van dolgunk? A liberális eszme is csak addig liberális amíg a liberálisokkal egyetértenek?
"Budapesten sorra indulnak az új melegbulik"
Akkor már értem, hogy mi ez a sok halott (nem csak agyilag) a Ginától.
Ha te uzi vagy, és ennek te hangot adsz, akkor én meg hangot adok annak, hogy az én EGÉSZSÉGES kölyköm, ne azt lássa a tévében, hogy pávatoll van a icsádban!
Ergó megdobállak paradicsommal, mert azon legalább röhög a gyerek.
Pardon!
"Ezt, hogy javul a helyzet nyilván csak Budapest legbelső kerületeire értem, az ország és a város többi része még mindig elég balkáni, nemcsak ebben a kérdésben."
Ha ezt így gondolod, és így gondolják a melegfelvonulás szervezői, akkor egy dolgot tudok nekik mondani:
Aki k*rvának áll, az ne csodálkozzon, ha megb*sszák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!