Szerintetek idén már mindenféle atrocitások nélkül fog lemenni a melegfelvonulás?
"Ha te uzi vagy, és ennek te hangot adsz, akkor én meg hangot adok annak, hogy az én EGÉSZSÉGES kölyköm, ne azt lássa a tévében, hogy pávatoll van a icsádban!
Ergó megdobállak paradicsommal, mert azon legalább röhög a gyerek."
Mióta közvetítik a tévében a felvonulást? Egyébként én is röhögnék ha paradicsommal dobálnád a tévét, komikus jelenet lenne.
Szerintem helytelen -és tipikusan modern - gondolkodás az, hogy amíg nem előttem csinálja addig nem érdekel. Ez kb. olyan, mint ha azt mondanánk nem érdekel ha valaki minden nap félholtra veri az asszonyt, nem érdekel ha pedofil csak ne előttem csinálja. Ne érdekel ha valaki lop, míg nem engem lop meg.
Itt az a kőkemény kérdés, hogy helyes e amit csinál, vagy bűn? Szerintem az utóbbi és ez nem attól függ mekkora közönség előtt csinálja.
"Itt az a kőkemény kérdés, hogy helyes e amit csinál, vagy bűn?"
Normális vagy? Két felnőtt ember azt csinál otthon amit akar, ha nem bántják a másikat. Azért nem teljesen ugyanaz ez, mint hogy megveri valamelyik a másikat, vagy gyerekeket molesztál. Ha nem látod a különbséget, akkor nagy gondok vannak a fejedben.
Hülyeség a homoszexualitás pártolását az SZDSZ-szel azonosítani. Én rájuk például soha nem szavaztam volna, mert a gazdaságpolitikájukkal nagyon nem értek egyet.
A melegeket viszont világszerte egyre jobban elfogadják. A legjobb példa Latin-Amerika, ahol pár évtizeddel ezelőtt tényleg nagyon vallásosak voltak az emberek és minden ilyesmi dolgot elítéltek, ma viszont már sok helyen házasodhatnak is és ez nemcsak a politika miatt van így, egyszerűen nem érdekli a többi embert, ki kit szeret.
Mikor én először szavaztam az SZDSZ már rég a süllyesztőben csúszott lefelé, vagy talán már le is ért. Nem vagyok olyan sekélyes, hogy a világnézetemet és gondolkodásomat egy párt ideológiájába skatulyázzam be.
Azt sejtem egy, igazi vallási fanatikussal van dolgunk, aki azt szeretné, hogy homokos embertársainak ugyanúgy büntessék meg, zárják el, stb, mint az asszonyverőket, gyerekmolesztálókat, csak mert otthon a hálószobában, nyilván egymás beleegyezésével azt csinálják, amit. Mindenesetre nem kívánok vitázni veled, mert aztán megint jönnének a biblia így, isten úgy, pokol és hasonló "érvek", amikre nem vagyok kiváncsi.
A felvonulás ideje alatt a városban nem lehet közlekedni. Mi jogon korlátoznak engem a szabad mozgásomban?
Másrészt a rendőri biztosítás komoly pénzekbe kerül, amit természetesen én fizetek! ÉN! Aki a pu..cit szeretem (férfi létemre!) Miért nem fizetik ki a ratykók a költségeket?
Másrészt miért nem vonulnak fel mondjuk egy vidéki rónaság közepén? Mert ott nem figyelnének rájuk? Miért kell a figyelemnek rájuk szegeződni állandóan? A szom már kivan!
Bzuljanak otthon, meg bzibulin, tényleg nem érdekel. De ne a gyermekeim előtt, ahogy egy korábbi hozzászóló bölcsen megjegyezte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!