Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok dr. Áder János...

Mit gondoltok dr. Áder János munkájáról? Szerintetek pozitív volt, hogy meglátogatta a "megsértett" rabbit?

Figyelt kérdés
2012. jún. 28. 12:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
27%

"És akkor mi a megoldás? Verjük meg a cigányokat mi is? Írtsuk ki őket?"

Ez a te gondolatod apukám, és csak te csinálnál ilyet! Senki nem írt ilyen ocsmányságot, de te egyből beleakarod dumálni az emberbe a hülyeséget!

2012. jún. 28. 13:24
 12/19 anonim ***** válasza:
53%

"De egy főrabbit, egy egyházi vezetőt sértegetni kicsit más kategória"

És arra nem emlékszel mikor papokat gyilkolásztak le pár éve? Keresztény papokat! Vagy ők alacsonyabb rendű "élőlények" mint a rabbi? Meg mi van ha valaki rabbi? Talán többet ér az átlagembernél? Elmondanám hogy az összes ember egyformán értékes!

2012. jún. 28. 13:25
 13/19 anonim ***** válasza:
35%

"Használni kellene az agyatokat! Annyira primitívek vagytok."

Szerintem meg az a primitív, hogy egyes emberekről úgy beszélsz, mintha többet érnének a többinél... Ez a primitív!

2012. jún. 28. 13:27
 14/19 anonim ***** válasza:
56%
A cigányos rész egy kérdésfelvetés volt, mert nem tudom mit szeretnétek elérni az egésszel. Gratulálok! Sikerült a mondandómnak pont a lényegét megragadnod!
2012. jún. 28. 13:28
 15/19 anonim ***** válasza:
44%

11-es agymosottnak:

A rabbinak történő beszólásra semmiféle bizonyíték nincsen! Csak ő állítja, hogy beszóltak neki! A meggyilkolt magyarok esetében meg ugye ott vannak a holttestek, a bizonyítékok, az (amúgy pofátlanul enyhe) ítéletek...

16/19 anonim ***** válasza:
44%
Természetesen nem azt mondom hogy nem kell meglátogatni a rabbit! Én csak arra próbálok kilyukadni, hogy a magyaroknak nem jár ilyen szolgáltatás, és ebben az országban mi alsóbbrendűek vagyunk!
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Ha alsóbbrendűnek gondolod magad, az elég baj. Amúgy egyik közjogi méltóság sem fog Manci nénihez, meg Guszti bácsihoz rohangálni Bivalybasznádra. De ha téged sérelem ért, és beszélni akarsz Áderrel, keresd meg, lehet hozzád is elmegy, nem tudom.
2012. jún. 28. 17:16
 18/19 anonim ***** válasza:
50%

Mikor és hol gyilkolásztak le keresztény papokat? Erről nem hallottam semmit.

De ha Erdő Pétert érné atrocitás,Áder akkor is meglátogatná.

Ez teljesen természetes.

2012. jún. 28. 18:03
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha Magyarország államfőjét fejen rugdosnák Romániában (vagy Izraelben), nyilván elvárható lenne, hogy az ottani államfő kifejezze tiltakozását, és meglátogassa a miénket. (Uram bocsá', vigyen a kórházba neki egy kis gyümölcslevet) :)

E gesztust csak a legelvakultabb helyi szélsőségesek nem képesek belátni, és az ottani hőbörgőkkel szemben a kérdező tiltakozna a leghangosabban. A főrabbi, és az államfő nem csak egy "ember", hanem egy népcsoportot, és egy nemzetet képvisel. Amikor őt meggyalázzák, testileg, vagy lelkileg megsértik, fenyegetik, az egész népcsoporttal teszik ezt.

(Ellenpélda a szemedben, hogy amikor "kolompárgazsi" roma ember lop egy kis vasat, akkor az egész cigányság lop, és cigánybűnözés van.) :)

2012. szept. 28. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!