Milyen tapasztalataitok vannak Dr. Lintner Ferenc osztályvezető főorvosról a Szent János Kórházban? Várnék mindenféle pozitív és negatív tapasztalatot is.
Köszi a választ! :-)
Semmi baj, ezért írtam, hogy pozitív és negatív tapasztalatokat is várok. Elvileg van magánrendelése is, azt nem próbáltad? ( Én eddig csak a kórházban voltam bent nála) És ha nem bánod megkérdezhetem, hogy kire váltottál? Köszi
A kérdés még aktuális :-)
Köszönöm a válaszod! Nekem még az is nagyon szimpatikus benne, hogy ha felhívom, vagy már ott vagyok, akkor rögtön tudja, hogy ki vagyok és hogy milyen gondom volt eddig :-)
Magánrendelőjében még nem voltam, te voltál? Esetleg ottani árakat tudnál nekem mondani? Köszi! /O./
Én szinte mindig a magánrendelőjébe járok. A terhesség vége felé hívott már csak mindig a kórházba (gondolom, hogy ne rántgasson nagy hassal kétfelé). Tavaly 10ezer ft volt nála egy vizsgálat, ebben benne van az is ha rákszűrést kérsz, vagy UH-t.
Amúgy tényleg úgy van, hogy aki hozzájár már név alapján rögtön tudja kábé az egész kórtörténetedet :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!