Mennyi magyar fog vegleg kikoltozni itthonrol?
en mar itt lakom Svedorszagban januar ota, es rendkivul jol erzem magam. befogadtak a svedek is, nagyon baratsagosak. itt legalabb talaltam munkat szakacskent, megbecsulnek, raadasul heti 44 ora munkaert a hetszereset keresem meg, mint otthon heti 70-80 ora munkaert. itt mindenki beszeli az angolt, mar ragad ram a sved is. minden epeszu fiatalnak azt tanacsolom, hogy jojjon ki nyugat-europaba dolgozni legalabb 5 evre.
bocs az ekezetek miatt, de ipadrol konyebb igy irni.
"Németországban van munka de 4x annyit kell dolgozni mint itt igaz, nagy fizetések vannak ott de azért tenni is kell bizony. Én fél évig dolgoztam kint németbe még tavaly jól kerestem egy ismerősömnél szálltam meg de a kinti élet egy pocsék volt. Ott éreztetik veled ezt hogy te magyar agy ő pedig német és más helyekről is ezt hallom vissza."
Ez nem csak a németekre igaz. A világ összes országában lenézik a bevándorlókat és másodrendű állampolgárként kezelik. A bérek is mindenhol alacsonyabbak, mint az ős állampolgáré, ráadásul a legganébb munkát is mindig a bevándorló kapja.
"amugy van egx sved valtotarsam, aki tolem is tobbet keres"
Ki hitte volna... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!