Mennyi magyar fog vegleg kikoltozni itthonrol?
en mar itt lakom Svedorszagban januar ota, es rendkivul jol erzem magam. befogadtak a svedek is, nagyon baratsagosak. itt legalabb talaltam munkat szakacskent, megbecsulnek, raadasul heti 44 ora munkaert a hetszereset keresem meg, mint otthon heti 70-80 ora munkaert. itt mindenki beszeli az angolt, mar ragad ram a sved is. minden epeszu fiatalnak azt tanacsolom, hogy jojjon ki nyugat-europaba dolgozni legalabb 5 evre.
bocs az ekezetek miatt, de ipadrol konyebb igy irni.
Jaj hagyjuk kár ezt a kamu sódert.
Van kint ismerősöm, szakácsként ugyan úgy megdolgoztatják az embert, mint itthon.
Vagy ott esetleg már este 6kor bezártok?
vagy h jön ez ki?
Kelet Európából Magyarországon van a legcsekélyebb kivándorlás.Romániából meg Bulgáriából sokkal többen vándorolnak ki.Annyira hogy falvak is elnéptelenedtek.
A magyarok kedvence kivándorlás terén Németország.Viszont az USA-ban él a legtöbb magyar Magyarországon kívül.
Lengyelország fejlődésnek indult.Már felhőkarcolók is nőnek és vannak akik visszaköltöznek mivel érzik a javulást.Lengyelország erős részei elmennek egy gyengébb nyugati résznek.
Magyarországon lehet érezni a fejlődést?NEM.Addig nem is lesz visszavándorlás amíg nem kezd el fejlődni az ország.
Csak jobb lenne ha gyorsan kezdene el fejlődni mielőtt még teljesen kiürül.
OK, így már érthető, elnézést, az előbb kicsit keményebben fogalmaztam, mint kellett volna.
Egyébként szerintem a jobb fizetés mellett a jövőkép teljes hiánya is táplálja a kivándorlást, évek óta áll a gazdaság, és nem tudni, hogy mikor lesz itt fejlődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!