Támogatnád a következő turisztikai törvények bevezetését?
-Idegenek számára minden 50%-al drágább, úgy állapítjuk meg, hogy ki az idegen, hogy nem tud magyarul és/vagy nem fehérember
-Túristák nem alhatnak bárhol, csakis olyan szállodákban, amiket az állam kijelölt turisztikai célra, aki túristát szálláson el a házában, börtönbe zárják
-Túristák nem fizethetnek Forinttal, csakis Euróval vagy Dollárral
-A túristák csak Budapest belső kerületeiben lehetnek, máshova az országban tilos elmenniük
Mégis miért lenne jó ez az egész? Az idegenforgalmi látványosságok mellett egyébbként is minden sokkal drágább, ha erre még rámegy a külföldieknek +50%, annak csak az lesz az eredménye, hogy semmit nem vesznek, és épp magunkkal b@szunk ki...
Miért ne szállásolhatna el valaki saját apartmanban turistákat? Ma már nem kommunizmus van, nem kell kémektől rettegnünk. Ha fizet utána rendesen adót, akkor rendben van.
Ha euróval vásárolnak, akkor is ugyanaz a végösszeg, csak más pénznemben. Legfeljebb az árfolyamingadozásban lehet rajta nyereségünk, de nem ilyen kis mennyiségnél. (Főleg ha így lecsökkentenéd a turisztikai forgalmat).
Az is mi a lópikulának lenne jó, ha csak Budapest belső kerületeiben lehetnek turisták? Aki idejön, az a Balatonra, a Hortobágyra, a visegrádi várra, az esztergomi bazilikára, Komárom erődjére, a Fertő tó és a Tisza élővilágára, az egri borvidékre, a hegységeink túravonalaira, a nemzeti parkjainkra kíváncsiak.
"A törvények elsősorban arra szolgálnának, hogy izoláljuk a túristákat az ország lakóitól, ezáltal megőrizzük a magyar kultúrát."
- Akik idejönnek, azok általában a magyar kultúrát akarják megismerni, nem a sajátjukat behozni... A bevándorlás az már más ügy.
"Mellesleg az ötletet Ceausescu-tól vettem, ő is hasonló dolgokat vezetett be Romániában"
- A lehető legjobbtól.
"és mégis volt túrizmus, még 1989-ben is többszáz amerikai ment megnézni Drakula Várát."
- És az Bukarest belvárosában van?
Egyébként az előbb felsoroltak mellett szerintem ez is a kérdezőé lehet még:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__187..
Tegnap nem neztem fel a Gyik-ra....most mar latom mekkora agymenesrol maradtam le.;)
tUrista!
Elgondolkoztam a kerdezo szemelyisege....Van irigyed,aki turistak elhelyezesevel foglalkozik?!
Egy uvegbura alatt nottel fel?
Mi abban a lenyeg ha csak euroval fizethetnenek a turistak?
Pont Budapest belso kerulete!?
Meg most se tertem magamhoz...Neked kellene turistaskodni egy pszichiaternel, de surgosen.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!