Támogatnád a következő turisztikai törvények bevezetését?
-Idegenek számára minden 50%-al drágább, úgy állapítjuk meg, hogy ki az idegen, hogy nem tud magyarul és/vagy nem fehérember
-Túristák nem alhatnak bárhol, csakis olyan szállodákban, amiket az állam kijelölt turisztikai célra, aki túristát szálláson el a házában, börtönbe zárják
-Túristák nem fizethetnek Forinttal, csakis Euróval vagy Dollárral
-A túristák csak Budapest belső kerületeiben lehetnek, máshova az országban tilos elmenniük
Ne haragudj, de ennyi butaságot rég olvastam egyszerre.
Egyik pontnak sincs semmi értelme, se a célját se a megvalósítási módját nem tudom elképzelni.
Azt kéne propagálni, hogy jöjjenek ide, nem ellenük dolgozni...
A turistákat ponthogy a magyar hagyományok érdeklik, és nem a belvárosi szökőkutak. Ezért olyan népszerű turisztikai célpont a Balaton-felvidék, Hollóháza, Szentendre (Skanzen), és még sorolhatnám.
Gondolom elolvastál 10 évesen egy jobbikos propagandaszöveget, és itt próbálod meggyőzni a népet mi is a jó...
Köszöm' szépen én meg tudom őrizni a magyarságomat akkor is ha itt vanak a turisták. Sőt, mondok valamit: az emberek már cirka 3000 éve járkálnak fel-s-alá Európában, Ázsiában de tán Amerikában sem túlzó ez a szám. Nem lett semmi bajuk attól, hogy más nemzetekkel találkoztak, sőt a javukra vált. A magyar kultúra is egy olyan "slepp" ahogy te fogalmaztál, ami a honfoglaláskori ősmagyar, kereztény-latin, német, szláv, román és más népek hagyományaiból állt össze az évszázadok alatt, ha tetszik, ha nem. Szokások jöttek, mentek, kihaltak, még más szokásokat felvettünk a környező népektől, esetleg ők vették át tőlünk.
"Meg lehet figyelni, hogy eddig szinte minden ország ami beengedte a túrizmus szabad tombolását, egy össze-vissza globalizált amerikai-stílusú teleppé vált."
S a kábeltévé? Az internet? A kereskedelem? Azon keresztül nem jön be az amerikai-stílus? Tiltsuk le azokat is? Tiltsunk le mindent? Ezek nem turisztikai, hanem önkényuralmi törvények. Az állampolgárnak meg szabad joga eldönteni, hogy ő melyik kultúrát választja, a nebulókat az iskolában a magyar kultúra támogatására nevelik, nem hiszem hogy most pl. kevesebb néptáncos, kézműves, asszonykórus van mint 10-20-30 évvel ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!