Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád a következő szociál...

Támogatnád a következő szociális kártya bevezetését hátrányos helyzetűek számára?

Figyelt kérdés

A kártya a következő jogokkal ruházná fel a tulajdonosát:

-Tüzelhet szeméttel

-Legális számára a feketemunka

-Nem kell fizetnie ebadót

-Kisebb értékű, megélhetési lopásokért nem büntetnék

-Alapvető termékek 20%-al olcsóbbak lennének a számára

2012. jan. 16. 00:38
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ja és kisebb mértékű "vállalkozásokhoz" pl. utcán szendvicsek árulása, nem kellenek neki engedélyek.
2012. jan. 16. 00:40
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
nem támogatom, legális lopás meg feketemunka? A cigányokat így se büntetik az ilyenekért, azt akarod hogy még legálissá is tegyék nekik?
2012. jan. 16. 00:41
 3/12 anonim ***** válasza:
20%
A kérdező 101%-ban LMP aktivista, csak ők találnak ki ekkora ökörségeket.
2012. jan. 16. 00:43
 4/12 anonim ***** válasza:
28%

Na Covenant ismet jol beszolt a Jobbiknak.

Egyebkent ezt most tenyleg komolyan gondolod?

Tisztaban vagy azzal, h ha legalissa tennek a lopast rogton megugrana az elkovetesek szama?

Amugy ha tenyleg komolyan gondolod tenyleg csak Lmp-s lehetsz.

2012. jan. 16. 01:11
 5/12 anonim ***** válasza:
65%
Pihenj, ötöske!
2012. jan. 16. 01:15
 6/12 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem meg a kerdesre valaszoljal vagy kussoljal.
2012. jan. 16. 01:18
 7/12 anonim ***** válasza:
61%
Inkább egy bankkártya szerűség kéne mindenkinek ingyenesen aki segélyt kap. Arra kapná a segélyt és kizárólag élelmiszerekre/rezsire költhetné. Persze ezt ennél jobban ki kéne dolgozni ahhoz hogy ne lehessen például a boltokban kijátszani.
2012. jan. 16. 01:21
 8/12 anonim ***** válasza:
79%
"Szerintem meg a kerdesre valaszoljal vagy kussoljal." Na igen, a hátrányos helyzetűek csak hagy lopjanak, feketézzenek, nagyon nagy ötlet. Szerintem poén a kérdés, ezért is írtam vissza poénosan. Örülök hogy te kulturáltan voltál képes fogalmazni személyem iránt. Amúgy meg ha egy ilyen lopni akarna tőlem másnap már lábra sem tudna állni. De az is lehet hogy soha többet. Nem hiszem hogy ez a kérdés komoly.
2012. jan. 16. 01:33
 9/12 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem királyhekker segély kiegészítőként szolgáló, szendvicskészítő feketevállalkozását nem rég érintette meg a válság és most új utópiát tesztel, amivel jobban össze tudja egyeztetni az erkölcsileg és anyagilag is egyre jobban roskadozó életvitelét.
2012. jan. 16. 01:50
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja és kisebb mértékű "vállalkozásokhoz" pl:Kisebb réz kábelek a vasút biztosító,lakossági áram elosztó,és egyéb köztéri szobrok eltulajdonításához.Személy autókban hagyott kisebb értékeket büntetlenül vihetik.Nagy ötlet,ezt mind te találtad ki??
2012. jan. 16. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!