Mit oldana meg a szociális kártya esetleges országos bevezetése?
Figyelt kérdés
Eszerint a családi pótlékot és segélyeket egy külön erre a célra létrehozott kártyára utalnák, így azt csak alapvető megélhetési cikkekre (alapélelmiszer, ruha) lehetne költeni, nem pedig alkoholra és cigarettára.2011. nov. 14. 21:10
2/12 A kérdező kommentje:
Hogyan?
2011. nov. 14. 21:41
3/12 anonim válasza:
sehogy nem játszható ki. Világszerte jól működik. Csak személyi igazolvánnyal lehet használni. ha ellopják elhagyod nem használhatja más.
4/12 anonim válasza:
Amúgy közüzemi számlákat is ki lehet vele fizetni.
5/12 A kérdező kommentje:
Igen, azt kifelejtettem.
2011. nov. 14. 21:46
6/12 anonim válasza:
"sehogy nem játszható ki. Világszerte jól működik. Csak személyi igazolvánnyal lehet használni. ha ellopják elhagyod nem használhatja más."
Akinek szoc kártyája van, elkölti, majd odakint a bolt előtt eladja valakinek azt, amit vett belőle (amit vehet belőle), majd visszamegy és piát vesz belőle, bedobálja a nyelőgépbe stb.
így már érted vagy faxoljam?
7/12 anonim válasza:
Ki venne kaját egy cigánytól mond már meg?
8/12 anonim válasza:
Ez egy nagyon jó ötlet, de a Fidesz folyton elveti. Innen is látszik, nem akarják a cigánykérdést megoldani.
9/12 anonim válasza:
"Ki venne kaját egy cigánytól mond már meg?
"
a boltból vette, te szerencsétlen...
ja és szerinted csak a cigányok kapnának ilyen kártyát?
istenem és még az én válaszom áll 0%-on...
ennyi ökröt egyrakáson...
10/12 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__237..
ott a 6. vagyok. Nem írom le ide is még 1x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!