Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád a következő turiszt...

Támogatnád a következő turisztikai törvények bevezetését?

Figyelt kérdés

-Idegenek számára minden 50%-al drágább, úgy állapítjuk meg, hogy ki az idegen, hogy nem tud magyarul és/vagy nem fehérember

-Túristák nem alhatnak bárhol, csakis olyan szállodákban, amiket az állam kijelölt turisztikai célra, aki túristát szálláson el a házában, börtönbe zárják

-Túristák nem fizethetnek Forinttal, csakis Euróval vagy Dollárral

-A túristák csak Budapest belső kerületeiben lehetnek, máshova az országban tilos elmenniük

2012. jún. 19. 14:00
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, gyermek, és te voltál 1989-ben vagy előbb Romániában?
2012. jún. 19. 14:59
 22/33 anonim ***** válasza:
83%

Esetleg a magyar helyesírás tanulmányozásával próbáld meg szolgálni a hazát, mindenki jobban járna, mert az őrült ötleteidtől az ég óvjon mindenkit...

Ekkora sötét, buta embert...

2012. jún. 19. 14:59
 23/33 anonim ***** válasza:
95%

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__256..

www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__2523647-mit-szolnatok-az-alabbi-intezkedesek-bevezetesehez-az-orszag-ilyen-modu-atalaki

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__246..

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__222..

Ezeket is te raktad fel, ugye? :3

2012. jún. 19. 15:07
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, tudod mi volt életem egyik meghatározó élménye? Amikor egy programon együtt lakhattam és tanulhattam japánokkal, németekkel, nepáliakkal, oroszokkal, zsidókkal, bolgárokkal, malájokkal, koreaiakkal, finnekkel stb. és imádtuk egymást! Érted te ezt?? Ááá, dehogy... :o)))

Kelevéz

2012. jún. 19. 15:07
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

"Mellesleg az ötletet Ceausescu-tól vettem"

Megtalálja a zsák a foltját, neki sem volt meg a 8 általánosa. Mi lenne ha inkább gazdasági szakértőktől vagy turizmussal foglalkozó emberektől vennél át ideákat ebben a témakörben?

2012. jún. 19. 15:16
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

"Túristák nem fizethetnek Forinttal, csakis Euróval vagy Dollárral"

Tegyük fel hogy valaki véletlenül Magyarországra keveredik, bemegy egy boltba venni egy kg kenyeret, csak egy 10 eurósa van, miből adnak neki vissza???

2012. jún. 19. 15:19
 27/33 Sz1u ***** válasza:
81%

Basszus! Mi lesz itt?! A Kérdező hozzáfért Viktorék (vagy Tarlós Pityu) tervéhez!

A terek, hidak, utcák idióta átnevezésével, a dugódíj, híd-díj bevezetésének ötletelgetése után egy percig sem csodálkoznék egy ekkora ökörségség felmerülhetett esetleg volna Vezérünk és sleppje fejében.

- Az első pont utal a Fidesz Jobbik felé hajlására...

- A második pontban pl. a Simicska-félék simán nyerők lennének

- A harmadik pontban... ööö erre nincs frappáns ötletem

- A negyedik pontban már a diktatúra "fejlettebb" foka vizionálódik

Húúú, bazzz' Kérdező! Ennyi gyökérséget összehordani!

2012. jún. 19. 16:17
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Tejóisten, kérdező, épelméjű vagy?
2012. jún. 19. 19:27
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

elöljáróban, majd akkor találgass ki törvényeket, ha megtanultad, hogy a turistát rövid u-val szokás írni.

Ekkora emeletes marhaságot még nem láttam, most sajnálom, hogy a kérdezőt nem lehet pontozni. Szerintem két másodperc alatt -10 alá mennél!

Ilyen feltételekkel mégis ki lenne az a hülye balf*sz, aki idejön üdülni? Más országokból röhögnének rajtunk...

Csak Budapest belső kerületeiben... megáll az ész. Átnevelő tábort nem akarsz létrehozni a nyaralni vágyóknak, hogy a bőrükön érezzék a magyar kultúrát? Te mit mondanál, ha azt mondanák, hogy Bécsben csak a Ringen belül tartózkodhatsz, mert rongálod az osztrák kultúrát...

Megáll az eszem, hogy ilyen emberek szabadom mászkálnak...

2012. jún. 19. 21:13
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

"Megáll az eszem, hogy ilyen emberek szabadom mászkálnak..."

Nem biztos hogy szabadon mászkál, inkább szobafogságban unatkozik, mert tegnap kapta meg az alsós bizonyítványát...

2012. jún. 19. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!