Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hányan élnek a középiskolai...

Hányan élnek a középiskolai osztályodból Magyarországon?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Még régebben egy blogon olvastam egy hozzászólást, amiben a hozzászóló leírta, hogy a 31 fős középiskolai osztályából 9-en (!) élnek már csak Magyarországon. A kérdésem az, hogy nálatok mi a helyzet? Tényleg nagy ma a kivándorlás?

2012. jún. 13. 19:23
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
92%

hirtelen azt sem tudom hogy hányan voltunk az osztályban.egy csajszi Amerikába ment mégegy Hollandiába de legutóbb azt hallottam haza akar jönni.ja és van 2-3 aki csak idényenként megy ki Angliába hogy pénzt keressen(egyikük pénzkereset helyett 200fontos adóssággal jött haza)

de most amiatt is nehéz a kérdés hogy ezek közül mennyi jön vissza és mennyi ment ki úgy hogy minden utat felégetett maga mögött.aki a válság miatt nem kap melót a szakmában és kimegy addig is mosogatni Angliába csakhogy kezdjen magával valamit legalább megtanulja a nyelvet,én azt nemigazán tekinteném kivándorlónak,csak ideiglenesen kint tartózkodónak.aki odakint is klassz szakmában dőzsöl és visszalépés lenne neki Magyarország na azt számíthatjuk ide de ezek száma szerintem nem változott mert aki valamiben hűde jól tudott érvényesülni kint az régebben is lelépett.

2012. jún. 14. 13:24
 12/56 anonim ***** válasza:
77%
még annyi:azok fognak ideírni többnyire akiknek nagyon durva statisztikái vannak,hüledeztetve a népet hogy 3 fiatalból 2 már nincs is itt
2012. jún. 14. 13:33
 13/56 anonim ***** válasza:
38%

jaja, utolsóval értek egyet. Ez a pánikkeltésről sózl semmi másról. Aki tud, és akar, menjen miértne? De nehogymár ott tartsunk és az legyen a trendi h egy érettségi és go "karrier" építés...Először itthon kell valamit letenni az asztalra, aztán jöhet a külföld, ez az én meggyőződésem. Jogsi nélkül, nyelvismeret hiánya, elégséges tudás meglétének hiánya ismeretében itthon kell maradni, és képezni magát.

Jelenleg nem tervezek külföldi utat, későbbre nem zárkózom el, de nem építem erre az életpályámat, sőt, ha minden igaz ide fog kötni majd a diploma.

2012. jún. 15. 18:18
 14/56 anonim ***** válasza:
95%
Volt már egy hozzám hasonló 50 éves válaszoló, én is ennyi vagyok. Tőlünk a 31 fős osztályból 6-an élnek végleg külföldön (Németo. és USA). Még fiatal korukban mentek el.
2012. jún. 29. 17:02
 15/56 anonim ***** válasza:
71%

"Áldjon vagy verjen sors keze itt élned s halnod kell"

Elég baj hogy egyeseknek csak ennyit jelent magyarnak lenni ha nehézségek vannak rögtön menni külföldre.

Aztán meg az idősebbek igyák meg levét.

Felőlem menjenek el járjanak világot pár évig, szerezzenek tapasztalatokat,DE jöjjenek vissza és virágoztassák fel az országot mert a jövő a fiatalságban van.

2012. jún. 29. 19:19
 16/56 anonim ***** válasza:
96%
Negyvenes vagyok és nem tudok róla, hogy bárki is kiment volna a volt osztályomból.
2012. jún. 29. 20:06
 17/56 anonim ***** válasza:
40%

"Ahogy múltkor FBon láttam ezt azt, meki, közért, raktár, biztiőr, posta lett a karrierjük. Én még egyetemre járok."

Igen és az adójuknak köszönheted, hogy "tanulhatsz".

2012. jún. 29. 20:21
 18/56 anonim válasza:
25%
agy leszivás
2012. jún. 29. 22:02
 19/56 anonim ***** válasza:
41%

Nekem jövőre meg lesz az érettségim és már megyek is ki.

A barátnőm is így tesz.

Az osztályból sokan mondták,hogy ki mennek.

2012. jún. 29. 22:46
 20/56 anonim ***** válasza:
73%

"Nekem jövőre meg lesz az érettségim és már megyek is ki.

A barátnőm is így tesz. "

Tényleg életcélod, hogy életed végéig mosogass?

2012. jún. 30. 07:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!