Buszke vagy ra, hogy magyarnak szulettel? Ha igen, miert?
Szerintem egyértelműen el lehet választani, 2 okból is:
- egyrészt magyarok nem csak Mo-on élnek,
- másrészt Mo-on nem csak magyarok élnek.
Én külföldön élek de természetesen büszke vagyok rá hogy magyar vagyok.Soha nem tagadnám le hogy magyar vagyok és büszkén viselem.
Én külföldön is magyar vagyok és az is maradok.Anyagi okok vezéreltek amikor emigrálásra kényszerültem.
"Igen, de Magyarországot a magyarok teszik azzá ami. Nem?"
Sajnos nem, már Bajtárs is megválaszolta:
"Szégyellem az országunkat, ami cigányok és zsidók játszóterévé vált."
""Igen, de Magyarországot a magyarok teszik azzá ami. Nem?"
Sajnos nem, már Bajtárs is megválaszolta:
"Szégyellem az országunkat, ami cigányok és zsidók játszóterévé vált.""
Azt a magyarok hagyják. Zsidók, nos én sok zsidó származású magyarra büszke vagyok. Ügyesen bánnak a pénzzel. Érdemes lenne tanulni tőlük és akkor nem lenne zsidó "probléma" sem.
Ezt egy amerikaitól kérdeznék meg, hogy büszke-e arra, hogy amerikai, még ki is kérné magának a kérdést.
Hát mi magyarok igazán tanulhatnánk tőlük egy kis nemzeti öntudatot.
Az amcsiktól a jó dolgokat is eltanulhatnánk nem csak a rosszakat.
Ha kapitalistább lenne Magyarország akkor a cigányok nem tudnának úgy szaporodni mivel nem lenne segély.Az USA-ban szinte nincs szociális rendszer.A négereket többségét sikeresen integrálták.Látni néger orvost , rendőrt , ügyvédet meg minden egyebet.
Európának ez a problémája.Túl jó a szociális rendszer van.És inkább jóléti rendszerre törekszik.Az USA viszont más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!