Jobbikosok! Nektek ki számít magyarnak? (többi lent)
Te tényleg azt hiszed hogy csak ilyen baromságokkal foglalkoznak a Jobbikosok?
Ok, kell nemzeti identitás, és az utolsó pillanatban jött elmozdulás abban a tekintetben hogy a magyarok egyre nagyobb számban nemzetben gondolkodnak.
De ki is a magyar?
Aki vállalja a felelőséget is azért hogy magyar lehessen!
Ki a "magyar". Aki az akar lenni. Aki büszke az országra, szereti azt. Egyik leg-magyar-fanatikusabb ismerősöm pl részben ukrán származású, de ez cseppet se zavarja, miért is zavarná. Ő magyar, én is, bárki aki az akar lenni.
Ki nem magyar? Hát, technikailag ez egy hülye kérdés. Sokkal inkább fontosabb az, hogy ki árt a magyar nemzet, nép ellen. Ki az aki rombol, és nem épít. Ki az aki elvesz, és nem termel? Ez itt a fontos kérdés.
Akik meg a szittya meg az Áprád-házi vérvonalra esküsznek, azok beszűkült fanatikusok, nem kel velük foglalkozni, előfordul. Ha már csak azt vesszük, hogy ezt a szegény országot hányszor írtották ki a történelem folyamán. De a szikra mindig új lángokat teremtett a nemzetben.
Jelenleg sajnos leépülés van. A modern kor játékszabályai között semmi se akar igazán működni, plusz túl sok a gazember a felső körökben, a mutyizás mindent szétrohaszt.
Remélem választ kaptál. Mondjuk ahogy látom, inkább csak provokálni akarsz. Na de mind1.
"Aki átérzi a "magyarnak lenni" érzését. "
Mint a kannás boros fradista, tő-magyar focihuligánok, akik úgy lengetik a pózolós videóikban szálasi képét, hogy közben nincs több nekik mint 8 általános? Hát ezek tényleg igazi magyarok :D. Szerintem manapság azokat tartják magyarnak, akik a nemzetiségük mögé bújnak a felelősségek elől és mindig mást hibáztatnak a problémáikért.
Jaj hát valamiért szúrta adnminka és a Jobbikosok szemét a ké beírásom, nem baj pótolom!
1#
"Aki átérzi a "magyarnak lenni" érzését."
erre Én:
Magyarásd már el nekem elsőke, hogy milyen az a "magyarnak lenni" érzés, mert kíváncsi vagyk!?
5#
az a magyar, akinek fáj Trianon!
erre Én: Ez aztán a definíció!
(Csak hitelesen, és nem moderálva a normális hozzászólásokat!!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!