Hová tüntek a jobbikosok?
A kérdést nem provokációnak szánom, csupán feltűnt, hogy mintha kevesebben lennének. De nemcsak a GYK-n, hanem a You Tubeon is kevesebben zörgetik a szablyákat.
Illetve nézegettem nagyon régi kérdéseket és ezelőtt egy két évvel még simán nullára pontoztak egy egy Jobbik ellenes kiszólást most meg nemhogy nullán vannak hanem még pluszban.
Csak a szokásos. Megvolt a választás, a FIDESZ győzőtt, úgyhogy most megint balosnak lenni a divat:)
2002-2010-ig ugyanez volt a helyzet, csak fordítva. Hát ezért:)
Most, hogy az egész országot felmérve kiderítették, hogy ki a zsidó, ki a szittya és ki a gój bevégezték küldetésüket.
Consummatum est.
ITt vannak nyugi.. sunyin névtelen pontoznak le, de alátámasztani nem tudnak..
Napokban leszóltam a Jobbik programját hogy mesekönyv durr neki 0%on voltam..Mert hogy el se olvastam és aki olvasta - nem csak médiából hallott róla idézeteket - az tudja hogy az egy jó program durr neki 100%ot kapott..
Erre fogtam és előkerestem gépemen JObbik programját, véletlenszerűen bele "lapoztam" és válogattam belőle "gyöngyszemeket".. ezt is lepontozták, csak már nem írtak rá vissza semmit.
A jobbikosok úgy néz ki, hogy átálltak a Fideszhez.
Érdekes,hogy mennyire a fidesz ellen voltak, főleg akkor amikor a gárdát betiltották. Lám lám mit tesz a hatalom és a pénz. Számomra a jobbik jó választásnak tűnt eddig, de mára nagyon kiábrándultam belőlük. A legszimpatikusabb párt már LMP, csak az a kérdés, hogy mennyire gondolják komolyan. Az eddig hatalomra került pártoknak csak addig volt fontos a szavazó, míg rá nem szavazott, aztán rögtön politikát váltott.Egy olyan párt kellene ennek az országnak aki a társadalom túlnyomó többségét felkarolja, a leszakadó, illetve a leszakadt réteget megpróbálja felemelni,ezzel a politikával hosszabb távon sikeresek lehetnénk.
Emlékeztek mi volt 2009-ben.(FIDESZ) Szolidaritás, a munka becsülete,a tehetősebb fizessen többet..... Nem lesz megszorítás....
Erre: 16%-os adó, Baleseti adó , 4 napos pálya matrica eltörlése, ingatan, eb adó megszavazása. Munka törvénykönyv tönkretétele, a munkavállaló számára. közmunka 30000ft.ért (élj meg belőle) Alkotmány módosítása. Áfa emelés, stb. Alig lehetne mondani egy két dolgot, ami tényleg szimpatikus volt a társadalom túlnyomó többségének. És erre aszisztál nekik a jobbik. Jobbikos voltam, de már nem kérek belőlük sem.
És gondoljatok bele: Ha a jobbik ennyire makacsul ragaszkodik, hogy ne legyen IMF megállapodás, akkor mennyire elszállna a forint, illetve rövid időn belül az állam fizetésképtelenné válna. Szerintem ez senkinek nem érdeke.
Sok minden jó volt a jobbik programjában, de ezzel a makacssággal tönkre tennék az országot.
Viszont az államadóság újra tárgyalását meg kellene lépni!!!!!!!!!!!!!!!
Ugyanezt vettem észre én is. Régen, ha csak enyhén szidtam a Jobbikot, rögtön 0%-ra pontoztak(így lettem 87%-osból 3 hónap alatt 72%-os), aztán már lelassult, 1 év alatt csökkentem 66%-ra.
Most viszont már lehet írni rosszat is a Jobbikról, gyakran 90%-ra pontozzák a választ, ráadásul sok más felhasználó is az én nézeteimet támogatja egy vitában, ami 2 éve még elképzelhetetlen lett volna.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__1141..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!