A származást figyelembe kell venni a politikai elkötelezettségednél? Jobbikosok van olyan közöttetek akinek van cigány oldalági rokona?
"A származást figyelembe kell venni a politikai elkötelezettségednél?"
nem hinném
"A Jobbik nem gyűlöl senkit"
én úgy tudtam a bűnözőket nem szívleli
"én úgy tudtam a bűnözőket nem szívleli"
Ez vagy ellentmondás, vagy önmagukat utálják. Esetleg skizofrének.
Üdv!
A Jobbik nem támogatja a fajelméletet, még ha a szavazóinak archetípusa fejében ideológiai káosz is van, és keveri a gizikét a gőzekével. Tehát a párt nem tesz különbséget az emberek között származásuk alapján, és ahogy elnézem, talán még büszkén is mutogatná, ha lenne cigány támogatójuk. A zsidókat annál kevésbé hangsúlyoznák ki, de ilyenre is van példa, csak érthető okokból nem emelik ki (elvégre a szavazók éppen a zsidók Magyarországon tapasztalható vélt vagy valós (szerintem valós) politikai hegemóniájának megtörését vagy csökkentését várják a párttól)
"Tehát a párt nem tesz különbséget az emberek között származásuk alapján"
A sajtójuk is csupán puszta szeretetből és tiszteletből orkozik, mokkázik, retkezik, zsidrákozik, kampósorúzik, meg bibsizik...
1. a kuruc.info nem a párt sajtója. Az a barikád. Az pedig nem orkozik, mokkázik, kampósorrúzik.
2. attól, hogy azokat a bizonyos elemeket nem különíti el fajilag, és nem vallja a fajelméletet, az nem jelenti automatikusan azt, hogy szereti őket.
1. a fajelmélet és a az itthoni nemzeti radikálisok gyűlölködési formái között vannak különbség és hasonlóságok ez kárt tagadni.
Elég csak megnézni a "régi szép idők" rovatot
2. a barikád híreinek kb. fele a kuruc info-n is azonnal megjelenik, a másik fele egy kicsit később. egyszerű mirror-oldal az egész. csak a kuruc info hivatalosan nem a Jobbik sajtója, lehet szókimondóbb is (amely a véresszájúbb szimpatizánsok színvonalának megfelelő) de azért mégis mindenhol a Jobbikot hirdeti, percről percre követi
3. lehet mosakodni a Jobbiknak a kuructól, csak nem érdemes.
nélkülük a parlament közelében nem lennének :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!