Más is úgy van vele, hogy hiába fizeti le a Fidesz mindenfe eszement családi kedvezménnyel, mjndegy hány milliárdot költ Magyar Péter lejáratására a Fidesz, a Tiszára fog szavazni, csak hogy végre bukjon a kormány és szakértők kormányozhassanak?

Ha orbán nyer 26-ban akkor lehet hogy ez volt az utolsó választás.
Aki nem orbánra szavaz annak elveszik az állampolgárságát mert hát veszélyt jelent az ország szuverenítására.

15 éve hallgatom ezt a sok baromságot amiket itt előttem is toltatok. 15 éve folyamatosan épp megszűnt a demokrácia és kitört a diktatúra, 15 éve csődbe megy mindjártazonnal az ország, 15 éve megy a riogatás, hogy a fidesz választási osztogatásait nem lehet kifizetni - és 15 éve élünk évről évre kicsit jobban a valóságban.
Kérdező, nem "eszement családi kedvezmények" vannak, hanem egy jól átgondolt családpolitika megvalósítása történik lépésről lépésre.
Nem a fidesz járatja le Magyar Pétert, hanem ő járatja le saját magát. Az nem lejáratás hogy mindenkinek megmutatják amit csinált, mondott, hazudott éppen. Ezzel az erővel akkor ti meg 35 éve mindent megtesztek Orbán lejáratásáért - aztán még se sikerült, mert nincs mivel.
MOST szakértők kormányoznak. Csak neked nem tetszenek, ennyi.

Persze okoska, te nem érzel semmit a diktatúrából, mert nem a te jogaidat csorbítják, nem te fizeted más kölkének eltartását, stb.
Magyarország abba az irányba halad, ami az oroszoknál van, sok intézkedést onnan másolnak.
Félig fasiszta, félig kommunista jellegű.
Csak még enyhébb verzióban.

#5 Te se érzel semmit a diktatúrából mert nincsen és a te jogaidat sem csorbítják, mert megvannak mind. Az nem tetszik neked hogy a fidesz van kormányon.
Egyáltalán nem abba az irányba megy ami az oroszoknál van, ellenben valóban nem megy arra amerre a haladóprogresszívek a nyugatot tolni akarják, így itt valóban nem épül a diktatúra, mint sok más nyugati országban.
De hazudni tudsz, csak nem elég jól.

#7 Én meg úgy vagyok vele mint MZP-nél: hagyni kell hogy beszéljen! Egyre többet és akkor szépen kiderül milyen ember valójában és ezt a hívei egy része is észreveszi idővel, mert már nem lehet letagadni.
Most is ha valaki meghallgatja azt a hülyeségözönt amit összehordott a rezsicsökkentésről, már nagyon nehéz felmenteni és valahogy megmagyarázni, miért is nem totál alkalmatlan hazug gazember aki olyan teljesen egyértelmű tényekről próbál mást állítani mint hogy mennyibe kerül a rezsi az országban. Amit tényleg minden ember napi szinten érez és látja, hogy máshol ennek többszörösét kell kifizessék.
Várom mekkora baromságokat fog az elviselhetetlen, monoton kántálásával üvöltözni március 15-én.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!