Miért jó az nekünk, hogy egy csomó céget, gyárat bezáratott az eu, illetve az, hogy rengeteg magyarnak beállított terméket, már rég nem itthon, hanem külföldön gyártják? (pl. boci csoki, győriédes)
"Nem az EU záratta be, hanem
versenyképtelenek voltak és
tönkrementek"
És erről nem az eu által támogatott kizsákmányoló multik tehetnek? A magadfajták miért nem képessek logikai összefüggéseket felfedezni 2 dolog között?
Azért, mert inkább annak hiszek, amit láttam. Egyszer mutattak nekem egy cipőt. A Tiszafüreden, vagy valahol ott volt egy cipőgyár. Becsődölt cipőben fizettek és akinek fizettek megkérdezte tőlem, hogy nem kell - e egy?
Hát nem kellett. Ugyanis ez a félcipő sokkal nehezebb volt mint egy 30 éves cseh katonai bakancs (nem tettem magasra a mércét ugye?), nem is szólva egy igazán jó mai cipőről. Szóval erről nem a multi tehet.
Ja, arra meg elsunnyogtad a választ, hogy a magyar bankok miért hiteleztek ennyire drágán és a magyar állami megrendelések miatt miért mentek tönkre magyar cégek.
"Nem az EU záratta be, hanem
versenyképtelenek voltak és
tönkrementek, illetve a magyar
bankoknál drága a hitel és nem
tudták finanszírozni magukat, de
olyan is volt, hogy magyar állami
tulajdonú cég tett tönkre egy
magyar céget."
Meg gondolom a kvótarendszerről sem hallottál! :-/ Amúgy mondanál példát is az utolsó mondatodra, lehetőleg linkelj hozzá bizonyítékot is, mert ilyen marhaságot én is ki tudok találni.
"illetve a magyar
bankoknál drága a hitel és nem
tudták finanszírozni magukat"
Újabb logikai összefüggés! Miért is drága a hitel? Talán nem azért mert az eu tönkre vágta a gazdaságunk? Meg ugye melyik bank is van magyar kézen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!