A magyarországiak a határontúli magyarokat magyarnak tartják-e vagy nem? Hanem románnak, szerbnek, szlováknak?
Onnan kezdve, hogy szavazati joguk és magyar útlevelük lesz a kettős állampolgároknak, nem tartom formalitásnak.
DE nem ez a kérdés. :)
Én erdélyi székelynek,szlovákiai magyarnak stb. tartom őket. De azzal nem értek egyet,hogy nálunk szavazhassanak a mi bőrünkre,vagy kedvezményeket kapjanak. (Ingyen utazás)
Igaz,azt sem értem,hogy miért akarnak kettős állampolgárok lenni,ha nem akarnak ebből előnyt kovácsolni.
Erdélyben nem csak székelyek élnek, hanem magyarok is!
A kettős állampolgárságot én sem értem. Minden esetre, szerintem a fidesznek több szavazó kell, ezért kellenénk mi is. Hát velem nem jártak jól :)
Különben a család (főleg a férjemé) piszkál, hogy miért nem kértük, aztán rájöttem, hogy anyósnak csak egy ingyenszállítás kéne arra a helyre ahol majd átveheti a papirost, hát ő sem járt jól velünk :)
Mindenképp megpróbálom lebeszélni a szavazásról!
Ha valaki magyarnak tartja magát én is magyarnak tartom.
De ne aggódj az ilyen alakoktól itt Mo-n is pár millóan szintén megkapták már hogy nem magyarok.Most nem részletezném hogy milyen indokkal mert hosszú lenne a lista.
Errefelé most ez a szokás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!