Vona miért nem volt ott a határontúli magyarok kettős állampolgárság megadásának a szavazásán?
Technikai hiba. Többet nem tudok. én nem haragszok rá, emiatt, előfordul. Szerencsére nem történt tragédia. Mellesleg nem tudom mikor kampányolt azzal Vona hogy be se járnak a parlamentbe a politikusok (ami mellesleg tényleg igaz...)
és kérdező miért jellemző ez a jobbikra? Mikor fordult hasonló elő? Várom a válaszod
Köszönjük a kérdést, antijobbikos barátunk.
Nem tűnt fel, hogy napokig ez volt a téma a médiában? Nem volt kielégítő a válaszuk? Vagy csak statisztika készül, hogy hány jobbikos van a GYIK-en?
Technikai hiba miatt nem voltam jelen a szavazáson, elnézést kérek
A mai napon az Országgyűlés elfogadta a kettős állampolgárságról szóló törvény módosítását, amely révén évtizedes adósságát törlesztette a magyar politika. A zárószavazáson technikai hiba miatt nem voltam jelen. Rosszul tájékozódtam, és ennek következményeképpen nem tudtam a zárószavazás konkrét időpontjáról. Egy korábban egyeztetett, a múlt hétről elhalasztott rádiómeghívásnak tettem eleget.
Az eset kapcsán szeretnék elnézést kérni mindenkitől, aki hiányolta jelenlétemet. Mindenki elhiheti, hogy akár a Marsra is elmentem volna, hogy ezen a történelmi szavazáson személyesen legyek jelen. Szégyellem magam, hogy ez meghiúsult, hogy ilyen hibát követtem el, de egyúttal nagyon örülök, hogy az Országgyűlés elsöprő többséggel fogadta el ezt a történelmi törvénymódosítást.
Vona Gábor
a Jobbik elnöke
Hány politikus kért eddig bocsánatot húsz év alatt? Hány politikus mondott le a mentelmi jogáról? Egy, úgy hívják, hogy Vona Gábor.
Forrás facebook:
Technikai hiba miatt nem voltam jelen a szavazáson, elnézést kérekMegosztás
2010. május 26., 19:51
A mai napon az Országgyűlés elfogadta a kettős állampolgárságról szóló törvény módosítását, amely révén évtizedes adósságát törlesztette a magyar politika. A zárószavazáson technikai hiba miatt nem voltam jelen. Rosszul tájékozódtam, és ennek következményeképpen nem tudtam a zárószavazás konkrét időpontjáról. Egy korábban egyeztetett, a múlt hétről elhalasztott rádiómeghívásnak tettem eleget. Az eset kapcsán szeretnék elnézést kérni mindenkitől, aki hiányolta jelenlétemet. Mindenki elhiheti, hogy akár a Marsra is elmentem volna, hogy ezen a történelmi szavazáson személyesen legyek jelen. Szégyellem magam, hogy ez meghiúsult, hogy ilyen hibát követtem el, de egyúttal nagyon örülök, hogy az Országgyűlés elsöprő többséggel fogadta el ezt a történelmi törvénymódosítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!