Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szereted Magyarországot?

Szereted Magyarországot?

Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 18:47
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
0%

"szar amerika","kínai adósság",stb...

Mennyi hülye irigy ember van itt.Ez lesz a vesztetek egyik oka (a sok közül):az IRIGYSÉG.

2010. nov. 17. 15:00
 52/58 anonim válasza:
87%

Ti feltudjátok fogni hogy Amerikáról hogy beszéltek? O.o

sajnos nem tudok elmenni innen de amint 18 leszek azon leszek hogy elmehessek ;)

2010. dec. 19. 22:35
 53/58 A kérdező kommentje:
Kisebb javulást azonban észre lehet venni,ugye? :)
2010. dec. 19. 23:26
 54/58 anonim ***** válasza:

22:35

Én is ugyanezt mondom...de a hülye magyar soha nem tanul az értelmesebbtől,inkább lealacsonyítja.Az más kérdés,hogy erre semmi alapja nincs.

2010. dec. 20. 05:54
 55/58 anonim ***** válasza:

22:35-> pontosan ezt tervezem énis:)

neh már itt kelljen élnem amerikában valamit lehet kezdeni is.van pénz van állás.

2010. dec. 20. 13:34
 56/58 anonim válasza:

Magyarorszag lenne a vilag egyik legjobb helye, mert itt lenne elet, ha azok a rohadt kis k*csog politikusok nem tettek volna mar tonkre! Hamburger-ado? Ez valami vicc? En Kanadaban elek, de itt sincs semmi, marmint itt a megelhetoseg 100x jobb mint otthon, csak itt meg nincs elet! Nem tudom mas kanadai magyar hogy van vele, mert az is sokat szamit hogy Kanadan belul hol vagy. En albertai vagyok. De itt csak a nagy telek vannnak a munka reggeltol estig szunet nelkul, meg folyamatos kocsiba leves. Azt a penzt amit megkeresek arra nincs idom, hogy elkoltsem. Itt se jo, sehol se jo! Mindenkinek otthon lenne jo, csakhat Hamburger-ado? Tulsulyosak megadoztatasa? Meg az a kabitoszeres kocs*g Stohl Andras ki tudja hany embert utott el, koztuk oregeket meg gyerekeket, es kerelmezik a felmenteset a buntett alol, azert mert o a Stohl Andras? Ugyan mar! Mehetunk mi a vilagba akarohava! Amit itt megtalalsz, azt mar amott nem fogod! Amit amott talalsz, meg azt meg itt nem fogod! Tok mindegy! Ez van ezt kell szeretni! Nekem itt Kanadaban van penzem kocsim aranyam haz amit berlek, semmi nem draga! De itt meg elet nincs! Otthon meg van elet! Csak penz nincs!

Mindenkinek el kell sajat maganak dontenie, hogy ki mihez val, a dollarhoz vagy az elethez! Mert aki azt mondja hogy Kanadaban-Albertaban van elet az vagy beszivott, vagy mar olyan regota kinn van, hogy ezzel altassa magat!

2011. jún. 25. 07:59
 57/58 anonim ***** válasza:

Én tiszta szívemből szeretem a hazámat, Magyarországot! =)

Büszke vagyok a magyarságomra, aki pedig nem így érez, az nyugodtan elköltözhet innen!

2020. máj. 17. 16:17
 58/58 H8907 válasza:
Az hogy szép hely Magyarország, illetve vannak nagyon szép helyek itt is, nem azt jelenti, mint amit sokan szajkóznak, hogy a legszebb lenne (nyilván egyéni érzés kérdése is a dolog), azért nézzük már meg hogy mennyi hely van még a világon ami legalább vagy még inkább szebb. Az is sokat segítene hazám megítélésében, ha nem adnák már 1000 éve a Barátok köztet, és nem idióta sorozataink lennének, amikben vagy kocsmatöltelékek vagy sznob túlartikuláló öltönyösök a szereplők (ami a magyar valóságot mutatja) pl. Mi kis falunk, Válótársak meg mit tudom én milyen hülyeségek vannak, egyszerűen ki sem tudom zárni az életemből, mert a másik szobából hallom, már rosszul vagyok tőlük, megyek is ki a szabadba, hogy ne halljam. Lehet hogy máshol is van ilyen azt nem tudom, de akkor ne Istenítsük már ezt az országot.
2020. júl. 29. 15:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!