Szereted Magyarországot?
NEM!!! Sok országban jártam már...de minden hol olyan kedvesek az embrek egy rossz szót nem szólnak...:)
a magyarok pedig pénz éhes kö*sögök!! lehúznak minden túristát, itt nem csak a cigányok teszik tönkre ezt a helyet hanem sok bunkó emós fajgyűlölő rasszista fas*ok is de nem baj amint tudok elmegyek innen mert hányingerem van a magyar emberektől
23:08
te vagy a király! egy csónakban evezünk...
14:38
Kettős állampolgárként (amerikai-amire büszke vagyok és magyar-amire nem) neked reagálok.Hogy jössz te tudatlan semmirekellő európa s*ggéből előmászott magyar,hogy az Egyesült Államokat minősítsd?Miben mutatott a nagy magyarországod (szándékosan kisbetű) többet?Például California-ban öröm élni.Magyarország meg egy lepratelep...és ez nem is fog változni soha!Próbálj meg ezen gondolkodni,még akkor is,ha nehezedre esik.
"és magyar-amire nem"
Akkor minek írsz ide? Egyáltalán minek beszélsz magyarul? Tessék amerikai szerveren lévő oldalakra írogatni és a magyar nyelvet is felejtsd el, ha ez egy "lepratelep".
tegnap 15:45
Addig élvezd a szar amerikádat, amíg el nem kell adnotok még a veséteket is a kínaiaknak az adósságotok fejében :)))
visszeteintve a multjukra: mármint honfoglalás, a szar oszták magyar monirhiáig, teljesen jo nép lehettünk volna, szinte fél európa a mienk volt.(jo azért nem...)
de amióta jöttek a világháborúk, úhy züllt le a magyar népség erre a pontra, ahol most mi vagyunk.
nézzünk már körül!
olyan ANTISZOCIÁLIS S*GGFEJEK vannak itt, hogy komolyan szerintem még egy isten háta mögötti országban is szívesebben fogadnak, mint itt...
nem magyaroszággal van a baj, hanem akik benne élnek!
régen talán ért valami a magyar nemzet, mostmár wc papír szintem van AZÉRT mert ilyenek az emberek...
lopnak-csalnak-hazudnak.erről vagyunk híresek.
lássuk angelina jolit:D pár hónapja se jött az országba, máris meglopták...magyar ember az ilyen???sajnos igen.
dehátez van, szerencsétlenek vagyunk nicns mit tenni, elkell fogadni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!