Szereted Magyarországot?
Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 18:47
22/58 A kérdező kommentje:
te bajod :P
2009. júl. 7. 11:52
23/58 anonim válasza:
Igen a 100 évvel ezelőtti Magyarországot
24/58 anonim válasza:
Persze hogy szeretem.
De sokszor úgy érzem hogy kiábrándulok, mert akik igazgatják azok nem azt látják benne amit lehetne.
Látom azt a sok kudarcot ami az elmúlt 20 évet jellemzi és látom a következő 20 lehetőségeit ha összekapjuk magunkat.
Persze üres zsebbel az Óceán is sivatag!!!!
25/58 bumbi02 válasza:
magyarország csodás hely... ne azt nézzétek most hogy mien a politikai helyzet, illetve gazdasági.. a magyar nép, a kárpát medencei kultura több mint 1000 éves... europában nem minden állam mondhatja ezt el magáról... anno mikor mentünk nyaralni szüleim mindig azt mondták elöször magyarország helyeit nézzük meg, és majd aztán külföld... örülök hogy igy döntöttek.. magyarország tele van csodás helyekkel, a somogyi dombságok, az alföldi sikság, az északi hegységek és még nagyon sok szép dolog... fentebb irta a kérdés feltevője hogy jobbik hatalomra kerül... magyarországnak elkéne a megmentés de nem a jobbik lesz az:))
26/58 anonim válasza:
A legtöbb embert nem! Nem érdemlitek meg! Akik nem szeretik!
Én imádom szeretem teljes szívemből!
27/58 anonim válasza:
egy normális ember nacionalista, ezt nem kell nagyon magyarázni..amelyik nem, az csak a degenerált genetikai selejtje, azokért sehol nem kár, nemre-korra-fajra való tekintet nélkül
28/58 anonim válasza:
Pedig sajnos elég sokan vannak.
29/58 anonim válasza:
Szerintem itt vanak a legszebb lányok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!