Szereted Magyarországot?
Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 18:47
31/58 anonim válasza:
Aki ide ír, szereti, akármit mond, az utálkozók azok akik a csajokat copfcibálással cserkészték az oviban..
32/58 anonim válasza:
Szép a Magyarország, csak sok a köcsög!!!
33/58 anonim válasza:
Én a vidéket szeretem az ország elmegy a nép az már nagyon problémás :S
34/58 anonim válasza:
Nem.De nem is élek ott már 7 éve.Elég lepra egy ország sajnos.
35/58 anonim válasza:
Nem vagyok shukár raj, nincs szamurájkardom, nem járok D&G cuccokban, és nincsenek maffia tezsvíreim. A világ egyik legnehezebb nyelvét használom, de legalább megtanultam helyesen beszélni és írni. Rajtam kívül több ezren értik, hogy mire gondolok, ha azt mondom: cigánybűnözés. A családnevem megelőzi az egyetlen, egyszerű és magyar keresztnevem. Nem örülök, ha az utcán le akarnak tarhálni cigivel vagy aprópénzzel, miközben elverik a segélyüket a kocsmában. Szánalommal gondolok az összes Ronáldóra, Eszmeráldára, Ármándóra, Dzsesszikára és a többi giccses, szappanoperába illő névvel megáldott kotonszökevényre. Szeretem a magyar népdalokat, balhé esetén az 1 vs. 1 küzdelmet, a tanult embereket, a hazámat, és a fehér nőket! Itt élek Európa szívében, és buta orkokkal vagyok körülvéve! Tudatosan irányított cigányterrorban mi vagyunk a császárok, és igenis itt él a legtöbb etnikum! Magyarország? Én felkötöm magam!
36/58 anonim válasza:
IMÁDOM! :)
"Itt élned, halnod kell."
37/58 anonim válasza:
ha tudnám összegyűrném, leköpném, majd miszlikbe taposnám...
gyűűűlölök itt élni!
38/58 anonim válasza:
hehh, mekkora kamu, hogy itt élnek a legszebb lányok:D
magyarroszág már nemtud mivel dicsekedni...ugy látom sokan itt még nem voltak spanyolba;)
ha minden csajszira ránéznék az utcán kiszáradnék annyit kellene hánynom:D
39/58 anonim válasza:
Nem kell szapulni azért, mert te nem szereted. El lehet menni!
40/58 anonim válasza:
valaki kérdezte.
én meg válaszoltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!