Szereted Magyarországot?
Mindennnél jobban!
Bár k.rva nehéz itt boldogulni, de hát itt születtünk, itt is temessenek el.....Én nem leszek világpolgár...
Magyarország a szülőhazám!És persze hogy ettől fogva szeretem, aki nem szereti csak megkell ismerni:)
Bár akik itt élnek hát na mind1 felét kiüldözném.
http://www.youtube.com/watch?v=7zQEsqgZQXw
Ezt lessétek :P
Amúgy én is imádom :D Álmaimban az jár..hogy itt 2010-ben megfordul a világ :D Jobbik hatalomra kerül. Segélyeket lecsökkentik. Cigányok szma csökken. Nem szüknek annyit. A magyarok viszont a jobb közhangulat miatt igen :D Talán több fejlesztés lesz, végre beindul a GDP. Eladósodás lemegy 3% alá. Talán jöhet az EURO .. megnyerjük 2020 olimpiát. Csepelen felhőkarcolók épülhetnek :D És egy össz nemzeti jobb hangulat,és összefogás alakul ki. :D
Én is szeretem, ez a hazám. De nem majomszeretettel szeretem, ezért bírálni is merem. A magyarok óvodás szinten gondolkodnak, minden manipulatív játszmába belemenő balekok, akik ezért folyton megjárják, de fel sem tűnik nekik, folytatják tovább a dedós játszmákat.
1. Holokauszt igenis volt, magyar állampolgárokat öltek meg százezrével.
2. A romák évszázadok óta itt élnek velünk, nem fognak elmenni, nem az ő népszaporulatukat kell visszafogni, hanem a magyar népszaporulatot lehet növelni.
3. A baloldalnak ne legyen elég annyi, hogy rossz a kormány, de legalább nem a jobboldal van hatalmon.
4. A jobboldalnak ne legyen elég annyi, hogy rossz a kormány, de legalább nem a baloldal van hatalmon.
Hagyjuk abba a lúzerjátszmákat, országlakótársak. A társadalom békét, közbiztonságot és jólétet akar, ezt a hármat egyszerre kell szolgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!