Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szereted Magyarországot?

Szereted Magyarországot?

Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 18:47
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
88%

Mindennnél jobban!

Bár k.rva nehéz itt boldogulni, de hát itt születtünk, itt is temessenek el.....Én nem leszek világpolgár...

2009. júl. 1. 21:38
 12/58 anonim ***** válasza:
80%

Magyarország a szülőhazám!És persze hogy ettől fogva szeretem, aki nem szereti csak megkell ismerni:)

Bár akik itt élnek hát na mind1 felét kiüldözném.

2009. júl. 1. 21:39
 13/58 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=7zQEsqgZQXw

Ezt lessétek :P

Amúgy én is imádom :D Álmaimban az jár..hogy itt 2010-ben megfordul a világ :D Jobbik hatalomra kerül. Segélyeket lecsökkentik. Cigányok szma csökken. Nem szüknek annyit. A magyarok viszont a jobb közhangulat miatt igen :D Talán több fejlesztés lesz, végre beindul a GDP. Eladósodás lemegy 3% alá. Talán jöhet az EURO .. megnyerjük 2020 olimpiát. Csepelen felhőkarcolók épülhetnek :D És egy össz nemzeti jobb hangulat,és összefogás alakul ki. :D

2009. júl. 1. 23:48
 14/58 anonim ***** válasza:
84%
Az országot magát, a tájat szeretem, a történelmünket tisztelem, de a mai "magyar" mentalitást és életfelfogást nem szeretem.
2009. júl. 2. 00:06
 15/58 anonim ***** válasza:
84%
Az országot szeretem (amúgy hogy lehet magára az országra, mint földrajzi fogalomra haragudni?), a történelmet, kultúrát tisztelem, a nyelvünk pedig kifejezetten egy kuriózum. Viszont nem szeretem ahogy a legtöbb ember áll bizonyos dolgokhoz. Depisek vagy nem is tudom. Külföldön jobb a hangulatom, mert nem rontják el. A másik dolog, amit nem szeretek az a bürokrácia, az ügyintézések ellehetetlenítése.
2009. júl. 2. 00:09
 16/58 anonim ***** válasza:
70%
Imádom! Csak a benne élőket kevésbé:)
2009. júl. 2. 00:25
 17/58 anonim ***** válasza:
68%

Én is szeretem, ez a hazám. De nem majomszeretettel szeretem, ezért bírálni is merem. A magyarok óvodás szinten gondolkodnak, minden manipulatív játszmába belemenő balekok, akik ezért folyton megjárják, de fel sem tűnik nekik, folytatják tovább a dedós játszmákat.

1. Holokauszt igenis volt, magyar állampolgárokat öltek meg százezrével.

2. A romák évszázadok óta itt élnek velünk, nem fognak elmenni, nem az ő népszaporulatukat kell visszafogni, hanem a magyar népszaporulatot lehet növelni.

3. A baloldalnak ne legyen elég annyi, hogy rossz a kormány, de legalább nem a jobboldal van hatalmon.

4. A jobboldalnak ne legyen elég annyi, hogy rossz a kormány, de legalább nem a baloldal van hatalmon.

Hagyjuk abba a lúzerjátszmákat, országlakótársak. A társadalom békét, közbiztonságot és jólétet akar, ezt a hármat egyszerre kell szolgálni.

2009. júl. 2. 08:02
 18/58 anonim ***** válasza:
80%
A sok panaszkodót és nyavalygót leszámítva igen.
2009. júl. 2. 16:04
 19/58 anonim ***** válasza:
85%
SZERETEM!!! IMÁDOM!!! Azért költöztem ide 36 év után!!! :)
2009. júl. 2. 17:44
 20/58 anonim ***** válasza:
22%
nem nagyon
2009. júl. 2. 18:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!