Külföldre költözött magyarok! Ti is úgy éreztétek, mikor elmentetek innen, hogy elüldöztek titeket?
Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 10:56
1/4 anonim válasza:
Nem érzem úgy, engem senki nem üldözött el, egyszerűen ki akartam próbálni magam egy másik országban, aztán, mivel megtapasztaltam az élet színvonalbeli különbségeket, így külföldön is maradtam.
2/4 anonim válasza:
Engem sem és sokakat nem üldöznek el itthonról, /minden nézőpont és felfogás kérdése egyébként!/ egyszerüen mivel van rá lehetőség érdemes kipróbálni a lehetőségeket, ilyen egyszerü.! :-)
3/4 anonim válasza:
Nekem volt ilyen erzesem. Otthon egyszeuren - csaladi hatter hianyaban foleg- valahogy nem jutottam elorebb. Egyszeruen nem akartak kifizetni a fizetesem egy-egy munkahelyen, es elkoltozni sem tudtam otthonrol abbol amit kerestem.
4/4 anonim válasza:
Üldözik azokat is, akik itthon próbálnak megélni napról napra! Magyarországon az élet extrém sport :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!