Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hány órát vettetek mi előtt...

Hány órát vettetek mi előtt elmentetek forgalmi vizsgára?

Figyelt kérdés
Teljesen kezdő vagyok még csak 4 órát vezettem, szerintetek mennyi az a mivel átmegy valaki?
2012. márc. 13. 18:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Én 22őt vezettem, 0 rutint. Átmentem. (Mondjuk nem 0ról kezdtem...)
2012. márc. 13. 18:21
 2/8 anonim ***** válasza:
nulláról kezdtem, és csak a kötelezőt vettem... Ennek már 10 éve, azóta napi szinten vezetek.
2012. márc. 13. 18:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Én nagyon félek h nem fog menni. 23/N
2012. márc. 13. 18:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kilenc plusz órám volt, nulláról kezdve, de elsőre meglett. Személyre szabottan nem tudom megmondani mennyi idő mire ráérzel, erre kb. azt írnák mások is, hogy egyén függő.

Amit viszont személyes tapasztalatként tudok leírni: Törekedj a gyakori vezetésre. Nálam az volt a baj, hogy hol heti 1x, 2x, volt, hogy több, mint 1 hétig nem vezettem. Így egy teljesen kezdőnek, aki még azelőtt nem ült volánnál..hát nem könnyíti meg a dolgát. Persze meg lehet csinálni így is, de én ha újra kezdhetném ezen változtatnék.

2012. márc. 13. 18:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi, most 1 kicsit megnyugodtam. Én napi 2 órát vezetek.
2012. márc. 13. 22:10
 6/8 BANDI ***** válasza:
100%

Szia!

Összesen 6-ot de ne tudd meg mennyiért...

De egyén függő

Amúgy nagyban szerencse kérdése, hogy át mész-e a vizsgán...(Gondolom most, hogy felbátorodtál :D )

2012. ápr. 19. 20:30
 7/8 A kérdező kommentje:

Nagyon :D

De már hétfőn vizsgázok.

2012. ápr. 19. 21:32
 8/8 anonim válasza:

Halihó!

Én pont ma vizsgáztam, 35 órás voltam. Nálunk 30 volt a kötelező, szóval én 5 pluszt vettem még és így hál'Istennek összejött elsőre. :)

2012. júl. 26. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!